Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cremoasă de var cu crustă de pâine scurtă. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 401 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta de citrice cu crusta de paine scurta, Tarta cu rubarbă cu crustă scurtă, și Tartă De Lămâie Cu Crustă Scurtă.
Instrucțiuni
1
Pregătiți crusta: în vasul unui procesor de alimente puls făină, cofetari zahăr și sare până bine combinate și uniforme în textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul și gălbenușul de ou pulsând de mai multe ori până când amestecul este sfărâmicios și grosier. Formați aluatul într-un disc de 3/4 inch, înfășurați-l în plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Transferați aluatul răcit pe o suprafață de lucru ușor făinată. Folosiți un sucitor ușor făinat pentru a rula aluatul într-o rundă de aproximativ 12 inci. Transferați cu grijă aluatul într-o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil. Tăiați bine marginile. Se răcește cel puțin 30 minutes.In între timp, așezați raftul cuptorului în poziția centrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. căptușiți coaja răcită cu pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă, orez crud sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți pe raftul din mijloc până când marginea este aurie palidă, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă pergamentul și greutățile. Continuați să coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet în tigaia de pe un suport. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F. Pregătiți umplutura: într-un castron mare folosiți un tel pentru a bate 6 ouă până când sunt bine încorporate și spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați smântâna, zahărul granulat, coaja de tei și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
8
Bateți până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Așezați coaja de tartă pe o tigaie cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Se toarnă trei sferturi din amestecul de umplere în coajă. Mutați cu grijă tarta și foaia de copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se toarnă umplutura rămasă în coajă. S-ar putea să nu le folosești pe toate.
12
Coaceți tarta până când abia se fixează, dar încă se clatină în centru, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Scoateți din cuptor și lăsați tarta să se răcească complet în tava de tartă pe raft, apoi răciți, acoperită, până la rece, cel puțin 2 ore. Aduceți înapoi la temperatura camerei pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate