Tartă cremoasă de var cu crustă scurtă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cremoasă de var cu crustă de pâine scurtă. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 401 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta de citrice cu crusta de paine scurta, Tarta cu rubarbă cu crustă scurtă, și Tartă De Lămâie Cu Crustă Scurtă.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta: în vasul unui procesor de alimente puls făină, cofetari zahăr și sare până bine combinate și uniforme în textură.
Adăugați untul și gălbenușul de ou pulsând de mai multe ori până când amestecul este sfărâmicios și grosier. Formați aluatul într-un disc de 3/4 inch, înfășurați-l în plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Transferați aluatul răcit pe o suprafață de lucru ușor făinată. Folosiți un sucitor ușor făinat pentru a rula aluatul într-o rundă de aproximativ 12 inci. Transferați cu grijă aluatul într-o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil. Tăiați bine marginile. Se răcește cel puțin 30 minutes.In între timp, așezați raftul cuptorului în poziția centrală.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. căptușiți coaja răcită cu pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă, orez crud sau fasole uscată.
Coaceți pe raftul din mijloc până când marginea este aurie palidă, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă pergamentul și greutățile. Continuați să coaceți încă 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet în tigaia de pe un suport. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F. Pregătiți umplutura: într-un castron mare folosiți un tel pentru a bate 6 ouă până când sunt bine încorporate și spumoase.
Adăugați smântâna, zahărul granulat, coaja de tei și sucul de lămâie.
Așezați coaja de tartă pe o tigaie cu margini.
Se toarnă trei sferturi din amestecul de umplere în coajă. Mutați cu grijă tarta și foaia de copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
Se toarnă umplutura rămasă în coajă. S-ar putea să nu le folosești pe toate.
Coaceți tarta până când abia se fixează, dar încă se clatină în centru, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați tarta să se răcească complet în tava de tartă pe raft, apoi răciți, acoperită, până la rece, cel puțin 2 ore. Aduceți înapoi la temperatura camerei pentru a servi.
Se ornează cu felii de tei, opțional.