Tartă Bună Cu Prune
Plum Tart bun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 681 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți prune, sare, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, și Plum Bun Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, 1 lingură. zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare.
Tăiați 4 Linguri. unt în bucăți mici, se adaugă la amestecul de făină și se taie în unt cu vârful degetelor sau două cuțite până când amestecul este măcinat. Se amestecă jumătate și jumătate până se formează aluatul. Se modelează aluatul într-o formă de cărămidă, se pune în folie de plastic și se răcește în timp ce pregătiți toppingul.
Înjumătățiți și gropiți prunele și apoi tăiați fiecare jumătate în 3 pene. Topiți restul de 2 linguri. unt într-o cratiță mică sau în cuptor cu microunde.
Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 12 pe 5 inci. Tăiați marginile cu un cuțit mare și ascuțit pentru a fi îngrijit. Apoi transferați baza de aluat pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ungeți aluatul cu jumătate de unt topit. Aranjați pene de prune orizontal pe aluat în 5 rânduri. Se tamponează cu restul de unt topit și se presară cu 1 lingură rămasă. zahăr.
Coaceți până când crusta este aurie și fructele sunt înmuiate, aproximativ 20 de minute.
Lăsați tarta să se răcească cel puțin 10 minute pe foaia de copt. (Dacă vreun fruct se schimbă în timpul coacerii, rearanjați-l pe tartă cu o furculiță cât este încă cald.)
Serviți cu o lingură de înghețată de vanilie, dacă doriți.