Tartă

Tartă
Flan este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 329 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1/2 cană de zahăr într-o cratiță grea de 1 litru la foc mic, amestecând continuu, până se topește și se rumenesc. Împărțiți siropul de zahăr între patru căni de cremă de 6 uncii; înclinați cupele pentru a acoperi fundul. Lăsați siropul să se întărească în cupe aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
CremăCremă
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă în cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
4
Așezați cupe în tigaie pătrată, 9x9x2 inci, pe suportul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se toarnă apă foarte fierbinte în tigaie până la 1/2 inch de vârfurile cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat. Scoateți imediat din apă. Desfaceți și serviți cald sau refrigerați până la 8 ore și desfaceți la timpul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Familia Torres Coronas Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Familia Torres Coronas Tempranillo
Familia Torres Coronas Tempranillo
86% Tempranillo, 14% Cabernet SauvignonCuloare subtilă de cireș cu tonuri roșii de cărămidă. Aromă elegantă, care arată un echilibru delicat între notele varietale de fructe de pădure și lemn dulce și indicii picante de stejar. Palat bine rotunjit, cu taninuri varietale netede.Ideal cu carne, tocănițe, caserole și tradiționala noastră "paella". Perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista