Tartă
Flan este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 329 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Încălziți 1/2 cană de zahăr într-o cratiță grea de 1 litru la foc mic, amestecând continuu, până se topește și se rumenesc. Împărțiți siropul de zahăr între patru căni de cremă de 6 uncii; înclinați cupele pentru a acoperi fundul. Lăsați siropul să se întărească în cupe aproximativ 5 minute.
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă în cupe de cremă.
Așezați cupe în tigaie pătrată, 9x9x2 inci, pe suportul cuptorului.
Se toarnă apă foarte fierbinte în tigaie până la 1/2 inch de vârfurile cupelor.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat. Scoateți imediat din apă. Desfaceți și serviți cald sau refrigerați până la 8 ore și desfaceți la timpul de servire.