Tartule De Dovleac

Tartule De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele de dovleac. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 16. 52 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Un amestec de ouă, lapte evaporat, produse de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartele De Bezea Cu Caise De Dovleac, Tartele De Dovleac Fără Gluten Și Vegane, și tartele de pâine, tartele de pâine rapidă cu brânză de cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 CP. Pe o suprafață de lucru, derulați fiecare foaie de patiserie; rulați la 1/8 in. grosime. Folosind un 4-in înfăinat. tăietor rotund, tăiați 16 cercuri, rerolling resturi, dacă este necesar. Apăsați cercurile în tigăile pentru brioșe acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți dovleacul, laptele, zahărul, ouăle, sarea și condimentele până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
CondimenteCondimente
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă în cupe de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
4
Coaceți 15 minute. Reduceți setarea cuptorului la 350 de lei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus aproape de centru iese curat. Dacă doriți, acoperiți cu marshmallows și coaceți cu 2-3 minute mai mult sau până când marshmallows sunt ușor rumenite. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Rulați cu grijă un cuțit în jurul părților laterale pentru a slăbi tartele. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă înainte de a le scoate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Serviți sau refrigerați în 2 ore.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tartlet funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista