Tartule De Ciocolată

Tartule De Ciocolată
Tartlets ciocolata este un hor d ' oeuvre care servește 5. Pentru 1,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 782 calorii. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată semidulce, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Tartule Cu Pere De Ciocolată, Tartule cu pere și ciocolată, și Tartele Cu Trufe De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 5 Tigăi tartlet
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 5 (4 tigăi de 1/2 inch) cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Împărțiți aluatul de fursecuri în 5 bile de dimensiuni egale. Apăsați fiecare bilă de aluat în tigăile de tartă; asigurându-vă că acoperă părțile laterale și fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Puneți tigăile pe o foaie de prăjituri și coaceți până devin aurii, aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați să se răcească complet. Întoarceți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Puneți ciocolata tocată într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați smântâna grea într-o cratiță mică la foc mic. Aduceți crema la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată. Amestecați sau bateți ciocolata și smântâna până se omogenizează și se topesc. Se amestecă siropul de porumb, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Bateți oul bătut. Puneți umplutura în cojile de tartă răcite și coaceți până când umplutura este setată și suprafața este lucioasă, aproximativ 15-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
PolonicPolonic
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Scoateți tartelele din cuptor și lăsați-le să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Se ornează cu frișcă și așchii de ciocolată și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tartlet funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Revista