Tartru cu coadă galbenă cu sos de slănină și mandarină

Tartru cu coadă galbenă cu sos de slănină și mandarină
Tartrul Yellowtail cu sos de slănină și mandarină este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1342 calorii, 56G de proteine, și 100g de grăsime per portie. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chervil, crengute de cimbru, șalot și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Pansament De Afine, Salată De Sfeclă Și Mandarină Cu Pansament De Afine, și Salată De Năsturel Cu Pansament De Mandarină Tequila.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 2 1/2-inch inel mucegai
2
Pentru pansamentul cu slănină și mandarină: strecurați sucul de mandarină printr-o strecurătoare de plasă într-o tigaie mică. Aduceți sucul la foc mic și reduceți la o consistență de sirop, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
MandarinăMandarină
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti slanina in putin ulei de masline pana cand este crocanta, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a scurge, rezervând grăsimea din tigaie într-un bol mic.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Bateți împreună muștarul, 2 linguri de grăsime de slănină rezervată, coaja de mandarină și reducerea mandarinei într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
ReducereReducere
MandarinăMandarină
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Pentru crostini: preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute, apoi macinați într-o mașină de tocat condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
CrostiniCrostini
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Ungeți ambele părți ale feliilor de baghetă cu puțin ulei de măsline și condimentați generos cu sare, piper negru și semințe de fenicul măcinat. Grătați până când pâinea este prăjită, 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
BaguetteBaguette
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Eliminați și rezervați.
1
Combinați coada galbenă, pătrunjelul, caperele, oțetul, muștarul, piureul de chipotle, scallions, cimbru, eșalotă, suc de lămâie și o picătură de ulei de măsline într-un castron mare. Reglați condimentele cu sare și piper negru. Placă cu matrița inelară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți o parte din pansament în jurul farfuriei și garnisiți cu bucăți de slănină rezervate. Îmbrăcați sângele și chervilul taurului cu o parte din vinetă, condimentați cu sare și piper negru și folosiți pentru a garnisi tartrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
VinetăVinetă
ChervilChervil
3
Se servește cu crostini pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista