Tartine individuale de gutui Tatine cu inghetata din lapte de oaie

Tartine individuale de gutui Tatine cu inghetata din lapte de oaie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 937 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 5,79 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți stafide aurii, foietaj cu unt, gutui-decojite și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tomate Tartes Tatins, Camote Tartes Tatins cu semințe de dovleac fragile, și Individuale Carolina Peach Tarte Tatins cu inghetata de lamaie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați 1 1/2 căni de zahăr cu boabele de vanilie și semințele și apa. Gatiti la foc mare, amestecand, pana se dizolva zaharul, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați pene de gutui și aduceți doar la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 2 ore; scufundați ocazional gutuile în lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
3
Lăsați gutuile să se răcească în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Topiți untul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Presărați restul de 1 1/3 căni de zahăr peste unt și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până când zahărul începe să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 2 minute. Gatiti, amestecand usor, pana cand caramelul devine auriu inchis, 6 pana la 8 minute. Turnați imediat caramelul în opt ramekine cu lățimea de 4 inci (capacitate de 1 1/3 cană). Rotiți caramelul în ramekins pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Scurgeți gutuile și aranjați pene în ramekine în cercuri suprapuse; împrăștiați stafidele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul foietaj gros de 1/8 inch. folosind un tăietor mare de biscuiți sau un castron mic, tăiați opt runde de 4 inci din patiserie; faceți două fante de 1 inch în centrul fiecăruia. Topiți gutuile cu aluatul rotund și coaceți aproximativ 45 de minute, sau până când crusta este aurie și sucurile clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Se lasă să se răcească ușor, apoi se inversează pe farfurii.
10
Se servește cu înghețată din lapte de oaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Crenguțe De Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Crenguțe De Mentă Proaspătă, Frunze Culese
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista