Tartine individuale de gutui Tatine cu inghetata din lapte de oaie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 937 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 5,79 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți stafide aurii, foietaj cu unt, gutui-decojite și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tomate Tartes Tatins, Camote Tartes Tatins cu semințe de dovleac fragile, și Individuale Carolina Peach Tarte Tatins cu inghetata de lamaie.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați 1 1/2 căni de zahăr cu boabele de vanilie și semințele și apa. Gatiti la foc mare, amestecand, pana se dizolva zaharul, aproximativ 8 minute.
Adăugați pene de gutui și aduceți doar la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 2 ore; scufundați ocazional gutuile în lichidul de braconaj.
Lăsați gutuile să se răcească în lichid.
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți untul într-o tigaie medie.
Presărați restul de 1 1/3 căni de zahăr peste unt și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până când zahărul începe să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 2 minute. Gatiti, amestecand usor, pana cand caramelul devine auriu inchis, 6 pana la 8 minute. Turnați imediat caramelul în opt ramekine cu lățimea de 4 inci (capacitate de 1 1/3 cană). Rotiți caramelul în ramekins pentru a acoperi fundul.
Scurgeți gutuile și aranjați pene în ramekine în cercuri suprapuse; împrăștiați stafidele deasupra.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul foietaj gros de 1/8 inch. folosind un tăietor mare de biscuiți sau un castron mic, tăiați opt runde de 4 inci din patiserie; faceți două fante de 1 inch în centrul fiecăruia. Topiți gutuile cu aluatul rotund și coaceți aproximativ 45 de minute, sau până când crusta este aurie și sucurile clocotesc.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se inversează pe farfurii.
Se servește cu înghețată din lapte de oaie.