Tartinată de pere pentru pâine cu fructe

Tartinată de pere pentru pâine cu fructe
Tartina de pere pentru pâine cu fructe durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 73 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 41 de cenți pe porție, obțineți un condiment care servește 4. Dacă aveți zahăr, pere, extract de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 21%. Burger de curcan cu ghimbir, pere, iaurt tartinat, paine prajita cu nuca si pere tartinat pentru mic dejun si paine cu fructe, cum sa faci paine cu fructe sau chifle cu fructe sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Puneți perele, ghimbirul cristalizat, extractul de vanilie și zahărul alb într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la putere maximă 2 minute. Descoperiți și continuați să puneți la microunde la intervale de 1 minut, amestecând ocazional, până când amestecul capătă o consistență groasă, tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu o evaluare de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista