Tartele De Nuc
Tartlets nuc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 560 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână aluat de crustă de patiserie, zahăr brun auriu, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele De Nuc, Tartele Brie și nuc, și Tartele Cremoase De Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Rolați 1 disc de patiserie pe suprafața făinoasă până la Runda de 6 inci.
Transferați la 4 tigaie cu diametrul de 1/2 inch cu fundul detașabil. Apăsați crusta pe partea inferioară și în sus a tigaiei; tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola și apăsați, formând laturi duble groase. Repetați cu discurile de aluat rămase și încă 5 Tigăi. Răciți crustele în timp ce faceți umplutura.
Se amestecă smântâna și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; se fierbe până când amestecul bulează gros și culoarea se întunecă ușor, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă nucile.
Așezați crustele pe foaia de copt. Împărțiți umplutura între cruste.
Coaceți tartulele până când umpleți bule groase și crustele sunt aurii, aproximativ 25 de minute. Tartlets rece în tigăi pe raft 5 minute.
Îndepărtați părțile tigaiei în timp ce tartelele sunt încă calde.
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.