Tartele Cu Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tartulele cu ciuperci. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartele de ciuperci cu Gruy Bucroyre, Tartele Cu Ciuperci Cu Susul În Jos, și Tartele Cu Ciuperci Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați ciupercile într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați usturoi și șalotă; saut 3 minute.
Adăugați ciuperci; gatiti, amestecand frecvent, 8-10 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și următoarele 4 ingrediente.
Umpleți fiecare coajă de filo cu 1 linguriță de amestec de ciuperci.
Așezați pe o foaie de copt; se acoperă cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când cojile phyllo sunt aurii.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.