Tartele Cremoase Cu Ciuperci
Tartlets ciuperci cremoase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă servește 27. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină semilună, pătrunjel, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tartele Cu Ciuperci Parmezan, Tartele Cu Ciuperci Porcini, și Tartele Cu Ciuperci Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ciuperci; gatiti 5 min. sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Adăugați cremă de brânză răspândită și parmezan; gatiti si amestecati 1 min. sau până când crema de brânză este topită.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Desfaceți aluatul în 2 dreptunghiuri lungi; apăsați ferm perforațiile și cusăturile împreună pentru a sigila.
Tăiați fiecare dreptunghi în 12 pătrate.
Așezați 1 pătrat în fiecare dintre cele 24 de cupe mini briose cu colțuri de pătrate care se extind peste jantele cupelor. Apăsați ferm aluatul pe partea de jos și în sus a fiecărei căni. Lingură aproximativ 1-1 / 2 lingurițe. amestec de ciuperci în fiecare ceașcă.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc.
Se presara cu patrunjel. Se răcește în tigaie 5 min. înainte de servire.