Tartele calde de Brie și pere
Rețeta se pot face tartele calde de Brie și pere în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 24. O porție conține 1372 calorii, 28G de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză brie, pere, coji de tartă phyllo și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tartele Brie Cu Căpșuni, Tartele De Caise Brie, și Tartele Brie-Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o tigaie cu jeleu cu hârtie pergament.
Aranjați cojile de tartă pe tigaia pregătită. Puneți o bucată de brânză Brie în fiecare coajă.
Presărați pere tăiate cubulețe și câteva frunze de cimbru în fiecare coajă și stropiți cu miere.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și tartele sunt aurii, 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartlet. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.