Tarte de struguri glazurate de Port cu crustă de Pecan
Tarte de struguri cu glazură de Port cu crustă de Pecan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 571 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scorțișoară, struguri, jeleu de struguri concord și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă de pere cu glazură de Port cu crustă de rozmarin-porumb, Mini tarte de cartofi dulci cu crustă de pecan Gingersnap și Marshmallows prăjite, și Napoleoni de struguri saut cu reducere Portuară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulse pecan cu zahăr brun într-un procesor de alimente până la sol fin (nu permit să devină o pastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați făină, unt, scorțișoară, ghimbir și sare și pulsați până când amestecul începe să formeze bulgări mari. Împărțiți amestecul între tigăile de tartă și apăsați uniform pe părțile inferioare și în sus cu degetele făinoase. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Coaceți cojile de tartă în treimea inferioară a cuptorului până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați cojile în tigăi în rafturi pentru a se răci complet. Îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigăilor, păstrând cojile pe baza tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Fierbeți portul și jeleul, amestecând ocazional, până se reduc la aproximativ 1 1/2 căni, aproximativ 30 de minute, apoi amestecați sucul de lămâie. Aruncați imediat strugurii cu 1 cană glazură într-un castron mare până când este bine acoperit, apoi movilă în coji de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coji De Tartă
Struguri
Dressing Japonez De Susan Preparat
Jeleu
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Chiar înainte de servire, stropiți torturile cu mai multă glazură și serviți restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
* Cojile de tartă pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate în tigăi, acoperite slab, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
2
Îndepărtați părțile laterale ale tigailor înainte de umplere.* Glazura de Port poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți înainte de a continua.* Tartele pot fi asamblate cu 4 ore înainte.