Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni

Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni
Tartele de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 8.28 pe portie. O porție conține 4069 calorii, 52G de proteine, și 270g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți zahăr cofetari, căpșuni în sirop grele, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni, Tarte cu căpșuni-rubarbă, și Tarte Cu Rubarbă De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Desfaceți foaia de foietaj și rulați ușor cu un sucitor înfăinat pe o suprafață foarte ușor făinată într-un pătrat de 12 inci. Tăiați marginile cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați patiseria în 6 dreptunghiuri (aproximativ 6 pe 4 inci fiecare). Aranjați dreptunghiurile la o distanță de 1 până la 2 inci pe o foaie de copt unsă și înțepați-le peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Coaceți în mijlocul cuptorului până când patiseria este umflată și aurie, 13 până la 15 minute. Se răcește patiseria pe foaia de copt pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați rubarba în 1 strat într - o tigaie de copt ușor unsă de 15 pe 10 inci (de preferință antiaderentă) și Cerneți 2 linguri de zahăr cofetari uniform peste ea. Se prăjește în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 15 până la 25 de minute, apoi se răcește în tigaie pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Faceți sos de căpșuni și umplutură de smântână în timp ce rubarba se prăjește: pur Corkule căpșuni cu sirop într-un robot de bucătărie, apoi forțați pur corkule printr-o sită foarte fină într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Cerne 5 linguri de zahăr cofetari peste CR FRA și amestecati fra pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1
Cerneti zaharul de cofetari cu lingura ramasa peste dreptunghiurile de patiserie. Faceți un jgheab longitudinal de 3 inci în centrul fiecărui dreptunghi atingând ușor cu spatele unei lingurițe. Împărțiți umplutura de cremă între jgheaburi și acoperiți cu rubarbă, apoi stropiți cu sos de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1
Sosul de căpșuni și umplutura de smântână pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista