Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni

Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni
Tartele de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 8.28 pe portie. O porție conține 4069 calorii, 52G de proteine, și 270g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți zahăr cofetari, căpșuni în sirop grele, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni, Tarte cu căpșuni-rubarbă, și Tarte Cu Rubarbă De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Desfaceți foaia de foietaj și rulați ușor cu un sucitor înfăinat pe o suprafață foarte ușor făinată într-un pătrat de 12 inci. Tăiați marginile cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați patiseria în 6 dreptunghiuri (aproximativ 6 pe 4 inci fiecare). Aranjați dreptunghiurile la o distanță de 1 până la 2 inci pe o foaie de copt unsă și înțepați-le peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Coaceți în mijlocul cuptorului până când patiseria este umflată și aurie, 13 până la 15 minute. Se răcește patiseria pe foaia de copt pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați rubarba în 1 strat într - o tigaie de copt ușor unsă de 15 pe 10 inci (de preferință antiaderentă) și Cerneți 2 linguri de zahăr cofetari uniform peste ea. Se prăjește în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 15 până la 25 de minute, apoi se răcește în tigaie pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Faceți sos de căpșuni și umplutură de smântână în timp ce rubarba se prăjește: pur Corkule căpșuni cu sirop într-un robot de bucătărie, apoi forțați pur corkule printr-o sită foarte fină într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Cerne 5 linguri de zahăr cofetari peste CR FRA și amestecati fra pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Cerneti zaharul de cofetari cu lingura ramasa peste dreptunghiurile de patiserie. Faceți un jgheab longitudinal de 3 inci în centrul fiecărui dreptunghi atingând ușor cu spatele unei lingurițe. Împărțiți umplutura de cremă între jgheaburi și acoperiți cu rubarbă, apoi stropiți cu sos de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1
Sosul de căpșuni și umplutura de smântână pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista