Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni
Tartele de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 8.28 pe portie. O porție conține 4069 calorii, 52G de proteine, și 270g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți zahăr cofetari, căpșuni în sirop grele, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni, Tarte cu căpșuni-rubarbă, și Tarte Cu Rubarbă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Desfaceți foaia de foietaj și rulați ușor cu un sucitor înfăinat pe o suprafață foarte ușor făinată într-un pătrat de 12 inci. Tăiați marginile cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați patiseria în 6 dreptunghiuri (aproximativ 6 pe 4 inci fiecare). Aranjați dreptunghiurile la o distanță de 1 până la 2 inci pe o foaie de copt unsă și înțepați-le peste tot cu o furculiță.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când patiseria este umflată și aurie, 13 până la 15 minute. Se răcește patiseria pe foaia de copt pe un suport.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Aranjați rubarba în 1 strat într - o tigaie de copt ușor unsă de 15 pe 10 inci (de preferință antiaderentă) și Cerneți 2 linguri de zahăr cofetari uniform peste ea. Se prăjește în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 15 până la 25 de minute, apoi se răcește în tigaie pe un suport.
Faceți sos de căpșuni și umplutură de smântână în timp ce rubarba se prăjește: pur Corkule căpșuni cu sirop într-un robot de bucătărie, apoi forțați pur corkule printr-o sită foarte fină într-un castron.
Cerne 5 linguri de zahăr cofetari peste CR FRA și amestecati fra pentru a combina.
Cerneti zaharul de cofetari cu lingura ramasa peste dreptunghiurile de patiserie. Faceți un jgheab longitudinal de 3 inci în centrul fiecărui dreptunghi atingând ușor cu spatele unei lingurițe. Împărțiți umplutura de cremă între jgheaburi și acoperiți cu rubarbă, apoi stropiți cu sos de căpșuni.
Sosul de căpșuni și umplutura de smântână pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite.