Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni

Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni
Tartele de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 8.28 pe portie. O porție conține 4069 calorii, 52G de proteine, și 270g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți zahăr cofetari, căpșuni în sirop grele, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Tarte de rubarbă prăjite cu sos de căpșuni, Tarte cu căpșuni-rubarbă, și Tarte Cu Rubarbă De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Desfaceți foaia de foietaj și rulați ușor cu un sucitor înfăinat pe o suprafață foarte ușor făinată într-un pătrat de 12 inci. Tăiați marginile cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați patiseria în 6 dreptunghiuri (aproximativ 6 pe 4 inci fiecare). Aranjați dreptunghiurile la o distanță de 1 până la 2 inci pe o foaie de copt unsă și înțepați-le peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Coaceți în mijlocul cuptorului până când patiseria este umflată și aurie, 13 până la 15 minute. Se răcește patiseria pe foaia de copt pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați rubarba în 1 strat într - o tigaie de copt ușor unsă de 15 pe 10 inci (de preferință antiaderentă) și Cerneți 2 linguri de zahăr cofetari uniform peste ea. Se prăjește în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 15 până la 25 de minute, apoi se răcește în tigaie pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Faceți sos de căpșuni și umplutură de smântână în timp ce rubarba se prăjește: pur Corkule căpșuni cu sirop într-un robot de bucătărie, apoi forțați pur corkule printr-o sită foarte fină într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Cerne 5 linguri de zahăr cofetari peste CR FRA și amestecati fra pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Cerneti zaharul de cofetari cu lingura ramasa peste dreptunghiurile de patiserie. Faceți un jgheab longitudinal de 3 inci în centrul fiecărui dreptunghi atingând ușor cu spatele unei lingurițe. Împărțiți umplutura de cremă între jgheaburi și acoperiți cu rubarbă, apoi stropiți cu sos de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1
Sosul de căpșuni și umplutura de smântână pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista