Tarte De Crab-Anghinare
Crab-anghinare Tarte este un pescatarian rețetă cu 32 de porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, margarină, ambalaje wonton și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Torturi De Anghinare Cu Brânză, Torturi de anghinare și Feta, și Torturi De Anghinare Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; amestecați bine.
Adăugați ardei grași tocați, anghinare și carne de crab; amestecați bine.
Înveliți 32 de căni de brioșă în miniatură cu spray de gătit. apăsați ușor 1 wontgon wrapper ilnto fiecare ceașcă briose, permițând capete să se extindă deasupra marginilor de cupe. Lingura amestec de carne de crab uniform în cupe Wonton-wrapper; se presara cu branza si arpagic.
Periați marginile ambalajelor wonton cu margarină topită.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când amestecul de carne de crab este setat și marginile ambalajelor wonton sunt ușor rumenite.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.