Tarte Cu Var De Ciocolată Neagră
Nevoie de o desert fără gluten? Torturile cu var de ciocolată neagră ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cacao, lapte, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Neagră, Mexican Condimentat Ciocolata Neagra Tarte, și Tarte Cu Smochine Coapte Și Ciocolată Neagră Fără Gluten Și Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; adăugați lapte, amestecând cu un tel până se combină. Gatiti la foc mediu 8-9 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Așezați ouăle într-un castron mic; amestecați ușor cu un tel pentru a combina. Adăugați treptat un sfert din amestecul de lapte fierbinte în ouă, amestecând constant.
Se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas în tigaie, amestecând continuu. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic, amestecând continuu. Gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă ciocolata topită și coaja de var.
Se amestecă uniform amestecul în coji de tartă. Acoperiți suprafața de umplere a fiecărei tarte cu folie de plastic și răciți 2 ore sau până când se răcește bine.
Scoateți torturile din tigăile de aluminiu înainte de servire, dacă doriți. Completați fiecare tartă cu 1 lingură de topping bătut și, dacă doriți, o felie de var.