Tarte Cu Ouă În Stil Hong Kong

Tarte Cu Ouă În Stil Hong Kong
Hong Kong stil ou tarte ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 413 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanillan, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Pui în stil Hong Kong, Supă De Borș În Stil Hong Kong, și Taitei Zha Jiang În Stil Hong Kong pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați zahărul și făina cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă untul cu o furculiță până când este în firimituri mici. Se amestecă oul și vanilia până când amestecul formează un aluat. Textura trebuie să fie ușor umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
OuăOuă
3
Adăugați mai mult unt dacă este prea uscat sau mai multă făină, dacă aluatul pare gras. Formați aluatul în bile de 1 1/2 inch și apăsați bilele în forme de tartă, astfel încât să acopere fundul și să urce mai sus decât părțile laterale. Folosiți 2 degete pentru a modela marginea într-o formă A.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați zahărul alb și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Gatiti pana se dizolva zaharul, scoateti-l de pe foc si raciti la temperatura camerei. Se strecoară ouăle printr-o sită și se amestecă în amestecul de zahăr. Se amestecă laptele evaporat și vanilia. Strecurați umplutura printr-o sită și umpleți cojile de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Coji De TartăCoji De Tartă
ZahărZahăr
VanilieVanilie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BatetiBateti
6
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc, iar umplutura este umflată puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista