Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
O porție conține 693 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă $ 2.39 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ceapa caramelizate și brânză de capră Tarte ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarte Cu Roșii, Ceapă Și Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată-Brânză De Capră, și Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 1 (12-count) se lipeasca mini brioșă staniu
Într-o tigaie mare cu fund greu la foc mediu, adăugați uleiul și untul. Când untul este topit, adăugați ceapa, zahărul și sarea, după gust. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca. Reglați focul la minim și gătiți încet, întorcându-vă des, până când ceapa se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți ceapa de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron combinați brânza de capră, oul, smântâna și cimbrul.
Turnați amestecul într-o pungă mică de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil. Decupați un colț al pungii pentru a-l folosi pentru conducte.
Așezați crustele de plăcintă pe o suprafață curată și cu un tăietor rotund de 2 1/2 inci tăiați 12 cercuri din fiecare crustă. Apăsați-le în cupele cutiei de mini-brioșă. Umpleți fiecare ceașcă 1/2 cu ceapa răcită. Pipe amestecul de brânză deasupra cepei, umplând cupele.
Coaceți torturile până când umplutura este setată, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Lăsați torturile să se răcească ușor, apoi scoateți-le din cositorul de briose și serviți.