Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră

Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
O porție conține 693 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă $ 2.39 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ceapa caramelizate și brânză de capră Tarte ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarte Cu Roșii, Ceapă Și Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată-Brânză De Capră, și Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 (12-count) se lipeasca mini brioșă staniu
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2
Într-o tigaie mare cu fund greu la foc mediu, adăugați uleiul și untul. Când untul este topit, adăugați ceapa, zahărul și sarea, după gust. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca. Reglați focul la minim și gătiți încet, întorcându-vă des, până când ceapa se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți ceapa de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-un castron combinați brânza de capră, oul, smântâna și cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Turnați amestecul într-o pungă mică de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil. Decupați un colț al pungii pentru a-l folosi pentru conducte.
7
Așezați crustele de plăcintă pe o suprafață curată și cu un tăietor rotund de 2 1/2 inci tăiați 12 cercuri din fiecare crustă. Apăsați-le în cupele cutiei de mini-brioșă. Umpleți fiecare ceașcă 1/2 cu ceapa răcită. Pipe amestecul de brânză deasupra cepei, umplând cupele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
8
Coaceți torturile până când umplutura este setată, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați torturile să se răcească ușor, apoi scoateți-le din cositorul de briose și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista