Tarte Cu Caise-Pecan-Brie
Torturile de caise-Pecan-Brie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 154 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână foi de foietaj, brie, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tarte Picante De Nuc Brie, Tarte Brie și sparanghel Phyllo, și Mini Tarte Cu Ciuperci Brie Și Caramelizate.
Instrucțiuni
Coaceți nucile pecan la 350 într-o tigaie superficială timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt prăjite; rece.
Scoateți coaja din brânză; tăiați brânza în 24 de cuburi și puneți-o deoparte.
Rulați patiseria într-un dreptunghi de 15 x 10 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiat în 24 de pătrate. Potriviți pătratele în tigăi de brioșe în miniatură, extinzând colțurile ușor deasupra jantelor Cupei.
Coaceți patiseria la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până când începe să se rumenească.
Scoateți din cuptor și apăsați ușor mânerul unei linguri de lemn în centrul fiecărei produse de patiserie, formând coji de tartă.
Lingură 1/2 linguriță conserve în fiecare coajă; se acoperă cu un cub de brânză și o jumătate de pecan.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește; serviți imediat.
* 24 de biscuiți cu vin și brânză pot fi înlocuiți. Acoperiți fiecare cracker cu 1/2 linguriță de conserve, brânză și o jumătate de pecan; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când brânza se topește. Pentru testare, SUA au folosit crackers prima Gourmet.