Tarte Cu Caise-Pecan-Brie

Tarte Cu Caise-Pecan-Brie
Torturile de caise-Pecan-Brie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 154 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână foi de foietaj, brie, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tarte Picante De Nuc Brie, Tarte Brie și sparanghel Phyllo, și Mini Tarte Cu Ciuperci Brie Și Caramelizate.

Instrucțiuni

1
Coaceți nucile pecan la 350 într-o tigaie superficială timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt prăjite; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți coaja din brânză; tăiați brânza în 24 de cuburi și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Rulați patiseria într-un dreptunghi de 15 x 10 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiat în 24 de pătrate. Potriviți pătratele în tigăi de brioșe în miniatură, extinzând colțurile ușor deasupra jantelor Cupei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Coaceți patiseria la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până când începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și apăsați ușor mânerul unei linguri de lemn în centrul fiecărei produse de patiserie, formând coji de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lingură 1/2 linguriță conserve în fiecare coajă; se acoperă cu un cub de brânză și o jumătate de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
7
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
* 24 de biscuiți cu vin și brânză pot fi înlocuiți. Acoperiți fiecare cracker cu 1/2 linguriță de conserve, brânză și o jumătate de pecan; așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu BrânzăBiscuiți Cu Brânză
ConservăConservă
Pentru LegarePentru Legare
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când brânza se topește. Pentru testare, SUA au folosit crackers prima Gourmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista