Tarte cu brânză de capră cu compot de lămâie-smochine
Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zahăr brun, suc de lămâie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Crostini cu brânză de capră cu compot de smochine, și Compot De Cireșe Peste Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara compot, combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când amestecul se reduce la aproximativ 1 cană (aproximativ 30 de minute).
Puneți amestecul de smochine într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se toacă mărunt.
Se pune într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti tarte, Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați cojile phyllo într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Combinați brânzeturile într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați albuș de ou; bate bine.
Adăugați lapte; bate bine.
Combinați zahărul, făina și sarea; se adaugă în amestecul de brânză, bătând bine.
Puneți aproximativ 1 1/2 linguriță de amestec de brânză în fiecare coajă de filo.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă. Completați fiecare tartă cu aproximativ 1 1/2 linguriță compot.