Tartar De Ton Wasabi Ahi
Wasabi ahi ton Tartare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 302 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ton ahi, verdeață pentru copii, wasabi fumi furikake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cursoare Tartare de ton cu maioneză Wasabi, Tartar De Ton, și Tartar De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tonul într-un castron mic.
Se toarnă ulei de arahide, se presară cu wasabi fumi furikake și pulbere de wasabi. Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider până se servește.
Pentru a servi, apăsați jumătate din amestec într-un recipient de 1/2 cană și desfaceți-l pe un pat de verdeață. Repetați pentru a doua porție.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul Ahi poate fi împerecheat cu Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosq7 se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.