Tartar de păstrăv de somon cu Caviar presat și roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Tartarul de păstrăv de somon cu Caviar presat și roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 173 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți caviar, ulei de susan asiatic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Omletă cu Caviar presat și smântână, Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar, și Tartar de țelină cu păstrăv afumat.
Instrucțiuni
Clătiți ceapa și ceapa verde într-o sită fină și uscați-le; transferați într-un castron.
Adăugați arpagicul, sucul de lămâie, uleiul de susan și 1 lingură de ulei de măsline și aruncați.
Întindeți caviarul între două foi de folie de plastic de 1/8 inch grosime.
Transferați caviarul pe o tăietură și tăiați-l în zaruri de 1/8 inch.
Adăugați caviarul în castron. Îndoiți peștele și condimentați cu sare și piper. Puneți Tartarul pe farfurii (folosind o matriță inelară de 3 inci ca ghid, dacă doriți).
Stropiți cu ulei de măsline, garnisiți cu roșiile și crenguțele de ierburi și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.