Tarta Streusel de mere cu crusta de miere

Tarta Streusel de mere cu crusta de miere
Tarta Streusel de mere cu crustă de miere necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 59 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 258 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta Streusel de mere cu crusta de miere, Tarta Streusel Cu Mere, și Tarta cu Streusel de afine, mere și smochine a lui Sunny pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, zahărul, scorțișoara și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2
Adăugați unt; folosind porniri/opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3
Bateți miere, gălbenușuri și 1 lingură de apă cu gheață în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de miere în amestecul de făină; folosind viraje pornite/oprite, procesați până se formează aglomerări. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Rulați aluatul pe suprafața făinoasă până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați în tigaie de 10 inci cu fund detașabil. Apăsați aluatul pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Îndoiți consola; apăsați pentru a forma un strat dublu. Acoperiți și răciți 30 de minute sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu. Folosind vârful degetelor, frecați untul până se formează aglomerări de mărimea unui bob de mazăre. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați mere rase; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Transferați în crustă, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Presărați streusel peste.
6
Coaceți până când streusel este auriu și umplutura clocotește, aproximativ 1 oră. Mișto. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista