Tarta Rustica Cu Caise
Tarta rustică de caise este un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți Rețetă Rețetă de crustă de patiserie cremă, cardamom măcinat, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Rustica Cu Caise, Tarta rustica de caise-afine, și Tarta Rustica De Pere Cu Rachiu De Caise.
Instrucțiuni
Asamblați umplutura: într-un castron mediu, amestecați zahărul, făina și cardamomul. (
Adăugați un vârf de cayenne pentru un pic de zing suplimentar, dacă doriți.) Îndoiți jumătățile de caise și stafidele, până când sunt bine acoperite cu amestecul.
Se lasă deoparte și se lasă la macerat 10 minute.
Apoi pliați în pecanele tocate.
Întindeți aluatul de plăcintă: dacă lucrați cu aluat de plăcintă răcit, scoateți-l din frigider pentru a lăsa să stea 10 minute înainte de rulare.
Făinați ușor o suprafață curată și întindeți aluatul de plăcintă la o rundă de 13 inci de grosime uniformă.
Așezați aluatul de plăcintă întins pe folie (pentru grătar) sau foaie de copt (pentru cuptor): dacă gătiți pe grătar, transferați aluatul de plăcintă întins într-un pătrat mare, ușor Uns cu unt, dublat peste folie de aluminiu.
Dacă coaceți la cuptor, transferați pe o foaie de copt cu margini mici, ușor unsă cu unt.
Așezați amestecul de caise în centrul aluatului de plăcintă, lăsând o margine de 2 inci pe toate părțile.
Îndoiți marginile: îndoiți marginile crustei de plăcintă în sus și peste, astfel încât să fie vizibil un cerc mic de umplutură.
Dacă doriți o crustă drăguță pentru tarta rustică finită, bateți un ou cu o lingură de lapte sau smântână și periați o parte din el de-a lungul vârfului crustei de tartă.
Se presară cu zahăr grosier.
Instrucțiuni de coacere folosind un grătar: pregătiți grătarul (fie cărbune, fie gaz) pentru căldură medie indirectă. Transferați cu grijă tarta pe folie pe grătar. Asigurați-vă că nu este direct peste cărbuni sau flacără de gaz. Acoperiți grătarul.
Dacă grătarul dvs. are un indicator de temperatură, încercați să păstrați temperatura între 350 și 400 F.
Gatiti 40-50 de minute, pana cand crusta se rumeneste usor si umplutura este clocotita.
Instrucțiuni de coacere folosind un cuptor: preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți tarta timp de 45-50 de minute, până când crusta este ușor rumenită și umplutura este bulboasă.
Excelent servit cu înghețată de vanilie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "