Tarta de zmeura cu patiserie de migdale
Tarta de zmeură cu patiserie de migdale ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $2.2 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 523 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 22 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cap de la magazin și ridica gem de zmeura, gălbenuș de ou, CR fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tarta de foietaj cu fructe de migdale, Tarta de prune cu crusta de patiserie de migdale, și Tarta cu lamaie de foietaj cu sos de zmeura-chambord.
Instrucțiuni
Faceți patiseria răsturnând toate ingredientele, cu excepția gălbenușului, într-un robot de bucătărie și pulsând la textura pesmetului.
Adăugați gălbenușul, apoi pulsați până când totul se reunește pentru a forma o patiserie moale. Patiseria va fi prea moale pentru a se întinde, așa că apăsați-o uniform într-o formă de tartă de 25 cm pe bază de vrac până când patiseria se ridică deasupra marginilor cositorului. Se odihnește la congelator cel puțin 20 de minute.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Tapetați carcasa de tartă cu pergament de copt și fasole de copt, apoi așezați-o pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți fasolea și hârtia, apoi continuați să gătiți timp de 10 minute până la biscuitate. Se lasă să se răcească, se taie marginile cu un cuțit, apoi se scoate cu grijă din cositorul de tartă.
Pentru a face umplutura, bateți crme frache cu zahărul, vanilia, sucul de lămâie și coaja până se îngroașă.
Se întinde pe fundul cutiei de tartă, apoi se așează meticulos zmeura deasupra în cercuri concentrice. Între timp, încălziți gemul în cuptorul cu microunde sau într-o tigaie cu apă 2tbsp până la barbotare. Împingeți glazura printr-o sită într-un castron, apoi vopsiți-o peste zmeură cu o perie pastoasă. Aduceți toată tarta la masă și serviți în felii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.