Tarta de zmeura cu patiserie de migdale

Tarta de zmeura cu patiserie de migdale
Tarta de zmeură cu patiserie de migdale ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $2.2 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 523 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 22 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cap de la magazin și ridica gem de zmeura, gălbenuș de ou, CR fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tarta de foietaj cu fructe de migdale, Tarta de prune cu crusta de patiserie de migdale, și Tarta cu lamaie de foietaj cu sos de zmeura-chambord.

Instrucțiuni

1
Faceți patiseria răsturnând toate ingredientele, cu excepția gălbenușului, într-un robot de bucătărie și pulsând la textura pesmetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați gălbenușul, apoi pulsați până când totul se reunește pentru a forma o patiserie moale. Patiseria va fi prea moale pentru a se întinde, așa că apăsați-o uniform într-o formă de tartă de 25 cm pe bază de vrac până când patiseria se ridică deasupra marginilor cositorului. Se odihnește la congelator cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tapetați carcasa de tartă cu pergament de copt și fasole de copt, apoi așezați-o pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute până când marginile încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți fasolea și hârtia, apoi continuați să gătiți timp de 10 minute până la biscuitate. Se lasă să se răcească, se taie marginile cu un cuțit, apoi se scoate cu grijă din cositorul de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Pentru a face umplutura, bateți crme frache cu zahărul, vanilia, sucul de lămâie și coaja până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se întinde pe fundul cutiei de tartă, apoi se așează meticulos zmeura deasupra în cercuri concentrice. Între timp, încălziți gemul în cuptorul cu microunde sau într-o tigaie cu apă 2tbsp până la barbotare. Împingeți glazura printr-o sită într-un castron, apoi vopsiți-o peste zmeură cu o perie pastoasă. Aduceți toată tarta la masă și serviți în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista