Tarta De Tei
Tarta de var ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 286 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: frișcă, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tartă Cu Var Cheie, Tartă Cu Var Cheie, și Tartă Cu Var Cheie.
Instrucțiuni
Rulați patiseria într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată. Se potrivește într-o tigaie rotundă de 9 inci; tăiați marginile. Acoperiți și înghețați 1 oră.
Tapetați patiseria pregătită cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 400 timp de 12 minute.
Îndepărtați greutățile și folia; coaceți 14 minute sau până devin aurii.
Bateți împreună zahărul și următoarele 6 ingrediente într-o tigaie cu sos mediu până se omogenizează; adăugați unt. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant; se fierbe 1 minut. Se răcește ușor; se toarnă în coajă de patiserie.
Așezați folie de plastic rezistentă direct pe suprafață și răciți 8 ore.