Tarta de lamaie cu fructe de padure de vara

Tarta de lamaie cu fructe de padure de vara
Tarta de lamaie cu fructe de padure de vara ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 10 porții cu 379 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 274 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați afine, zmeură, zahăr auriu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Budincă delicioasă de lămâie cu fructe de pădure de vară, Felie de lămâie Ricotta cu fructe de pădure de vară, și Tort cu strat de lămâie cu fructe de pădure de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți fin coaja a 3 lămâi într-un castron. Înjumătățiți toate lămâile, apoi folosiți o furculiță pentru a stoarce tot sucul și pulpa în castron cu coaja nu vă faceți griji cu privire la semințe. Crăpați ouăle într-un castron separat, apoi amestecați zahărul până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă amestecul de smântână și suc de lămâie, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Așezați un inel de tartă de 23 cm sau o formă de flan cu fundul liber pe o foaie de copt tapetată cu hârtie rezistentă la grăsimi. Pe o suprafață prăfuită cu zahăr glazură, întindeți patiseria la grosimea unei monede de 1. Ridicați pe un sucitor, apoi drapați peste inelul de tartă sau staniu de flan, lăsând excesul atârnat peste margine. Apăsați cu grijă patiseria în lateral cu o bilă mică de patiserie. Puneți la frigider sau congelator timp de 20 de minute pentru a permite patiseriei să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
În timp ce patiseria se răcește, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Înțepați baza carcasei de patiserie, tapetați cu hârtie rezistentă la grăsime și fasole de copt, apoi coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți carcasa timp de 5-10 minute mai mult până când este maro biscuitate și crocantă. Cuptor inferior la 150C / ventilator 130C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Folosiți o oală pentru a împinge crema de lămâie printr-o sită într-un castron, apăsând pe pulpă pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Îndepărtați bulele de pe suprafața cremei, apoi turnați crema într-un ulcior. Trageți ușor tarta din cuptor, apoi turnați crema, astfel încât să ajungă la vârf. S-ar putea să-ți mai rămână ceva. Împingeți tarta înapoi, apoi coaceți timp de 35-40 de minute până când partea superioară formează o crustă ușoară și crema este doar setată. Se lasă să se răcească, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
În timp ce tarta se răcește, faceți salata de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
9
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și împrăștiați zahărul glazurat peste bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se încălzește până când zahărul se dizolvă și se caramelizează. Aruncați fructele de pădure, aruncați cu zahărul, apoi stropiți în oțetul de sherry. Bubble timp de un minut până când totul începe să se înmoaie, apoi se înclină pe o farfurie și se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia patiseria și a face o margine îngrijită. Pudrați ușor tarta cu zahăr glazură, apoi folosiți o torță pentru a carameliza blatul. Lăsați partea superioară să se fixeze, apoi repetați procesul, astfel încât să obțineți un strat extra-gros de caramel. Se amestecă menta prin fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Blow TorchBlow Torch
12
Serviți tarta în felii cu un castron de salată de fructe de pădure pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Port, Moscato Dasti, Cremă Sherry

Port, Moscato d ' Asti și Cream Sherry sunt alegeri excelente pentru Tarta cu lămâie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este portul fin Krohn l aprox. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Krohn Lágrima Port
Krohn Lágrima Port
Caramel, caramel și maturitate bună pe acest vin sofisticat. Există o margine spirituală, dar funcționează deoarece fructul este supus maturității, maturității și bogăției. Gustul este doar parfumat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista