Tarta De Ciocolata Cu Afine
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 1727 calorii, 48G de proteine, și 105g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 9,96 USD pe porție. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cașul de afine poate fi făcut cu cinci zile în avans și păstrat, tarta de afine cu ciocolată, 25 ianuarie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tarta Cu Afine-Ciocolata, Tarta Cu Ciocolata-Caju-Afine, și Tarta Cu Ciocolata Alba-Afine-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și transferați-le într-o cratiță; pus deoparte.
Puneți fructele de pădure, apa și zahărul într-o cratiță la foc mediu.
Se încălzește și se amestecă ușor până când afinele apar și zahărul se dizolvă complet.
Se adaugă untul și se amestecă până se topește și se combină.
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie sau blender și piure. Împingeți amestecul de afine piure printr-o strecurătoare. Puneți amestecul deoparte să se răcească de la fierbinte la cald, aproximativ 10 minute.Se toarnă treptatamestec cald de afine piure în cratiță cu gălbenușuri de ou, amestecând continuu până când totul este combinat. Întoarceți amestecul combinat pe plită la foc mediu mic. Gatiti si amestecati continuu amestecul pana cand este abia suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 6-8 minute. Împingeți amestecul prin strecurătoare pentru ultima dată pentru a prinde orice ouă coagulate. Utilizați imediat sau acoperiți suprafața cu folie de plastic și refrigerați până la 5 zile.