Tarta de ceapa caramelizata cu Gorgonzola si Brie

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., Tarta de ceapă caramelizată cu Gorgonzolan și Brie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 9 porții cu 251 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. 3816 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de tarhon, foietaj, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Brie și șalotă caramelizată foietaj Brie tartă, Gorgonzolan și aperitiv de ceapă caramelizată, și Quiche De Ceapă Caramelizată Și Gorgonzola sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până când se ofilesc și încep să se rumenească.
Adăugați zahăr, oțet, sare și piper.
Reduceți căldura și gătiți ușor, neacoperit timp de 20-25 de minute sau până când este bogat caramelizat.
Adăugați puțină apă dacă ceapa pare că începe să se usuce. Mișto.
Rulați patiseria într-un dreptunghi de 10 până la 14 inci (sau orice formă doriți).
Așezați patiseria pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Înțepați cu o furculiță la trepte de câțiva centimetri pentru a împiedica patiseria să formeze bule mari în timpul coacerii.
Întindeți ceapa peste patiserie, până la marginile patiseriei. Punct cu brânză.
Se presară cu tarhon. Refrigerați dacă nu coaceți imediat.
Se coace la cuptorul preincalzit la 400 F pentru 18-20 de minute sau pana cand branza s-a topit si patiseria este crocanta. Se răcește timp de 5 minute.
Tăiați în pene sau pătrate și bucurați-vă!
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Tarta de ceapă. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.