Tarta de ceapa calda cu cimbru

Tarta de ceapa calda cu cimbru
Tarta de ceapa calda cu cimbru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 250 de calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt, Salată caldă de pui cu lămâie și cimbru, și Salată caldă de ton cu crustă de cimbru și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați ceapa în jumătate prin rădăcină. Tăiați capetele și apoi julienne ceapa pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Topiți untul într-o tigaie mică de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 până la 15 minute sau până când ceapa devine maro auriu intens. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Curățați și tăiați ceapa în jumătate prin rădăcină. Tăiați capetele și apoi julienne ceapa pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Topiți untul într-o tigaie mică de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 până la 15 minute sau până când ceapa devine maro auriu intens. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
8
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Desfaceți foaia de foietaj pe o suprafață de lucru ușor făinată și întoarceți-o pentru a preveni despicarea cutelor. Bateți ușor pentru a aplatiza foaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
10
Folosind un tăietor de prăjituri cu caneluri rotunde de 1 inch, ștampilați 6 runde și transferați pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți timp de 8 până la 10minute sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
14
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
15
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către cond. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriilor americane și al ouălor din făină de zahăr din unt.Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Choc-olatier și la revista patiserie Art & Design.Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Printre proiectele sale anterioare se numără Charlie Trotters Recipes, Charlie Trotter 's Meat and Game, the Inn at Little Washington, Norman' s New World Cuisine (de Norman Van Aken), Jacques Pepin ' s Kitchen și American Brasserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
17
adaugă note notele mele
18
editează notele mele
19
făcut
20
Recenzii
21
scrie-ți propria recenzie
22
Aceasta a fost o rețetă destul de bună. Instrucțiunile sunt ușor eronate, am adăugat smântână și câteva ciuperci a doua oară când am făcut-o pentru a-i da mai multă substanță și a fost un succes uriaș. O voi face din nou, dar cu aceste schimbări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CremăCremă
23
prin medie
24
AuntJenny Din Denver, NC pe 07/13/11
25
steag dacă este inadecvat
26
vezi toate recenziile " de {{= reviewer
27
Info }} pe {{=data }}
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
28
rețetă dintr-o privire
1
Ceapă,
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Cimbru,
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
3
Phyllo / Aluat De Foietaj
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
1
Europene,
2
Franceză
1
Toamna,
2
Iarna,
3
Petrecere
4
{{ _.fiecare(articole, funcție (articol) { }}
5
{{=articol.titlu }}
6
{{ }); }}
7
Mai multe rețete de la Bon App Ampercoltit
8
videoclipuri similare
9
Plăcintă: coacerea oarbă a unei cruste de plăcintă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
10
Plăcintă: realizarea unei cruste de top cu zăbrele
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Plăcintă: realizarea unei cruste superioare
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Rularea și
2
Transferul Aluatului De Plăcintă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
3
Plăcintă: prepararea aluatului de plăcintă într-un robot de bucătărie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Plăcintă: prepararea aluatului de plăcintă cu mâna
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
5
Plăcinte: prepararea aluatului de plăcintă cu mâna
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
6
Plăcinte: cum să
7
Rulați Aluatul
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Plăcinte: mutarea aluatului în tigaie
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Plăcinte: cum să Patch crusta
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Plăcinte: crimparea marginilor crustei
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Plăcinte: Crustă De Fund Pre-Coaptă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Crustă Superioară Decupată
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2
Tehnici Generale: Frișcă
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
3
rețete înrudite
4
toggle
5
anterior
6
Fougasse cu ierburi provensale
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
7
salvat
8
Friptură Cornish vânat găină cu salsa de fructe picant
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
FructeFructe
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
salvat
10
Choucroute Garnie
11
salvat
12
Galette de mere cu portocale
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
MărMăr
13
salvat
14
Supă de legume cu Pistou
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De LegumeSupă De Legume
15
salvat
16
Ardei Umpluți
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
17
salvat
18
Prăjituri de creveți și cartofi dulci cu chayote Slaw și sos Chipotle
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
ChayoteChayote
CrevețiCreveți
SosSos
19
salvat
20
Linzer Macaroon Sandwich-Uri
21
salvat
22
Plăcintă Cu Sirop De Arțar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
23
salvat
24
Farinata cu salvie, măsline și ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
25
salvat
26
înainte
27
du-te la cutia mea de rețete
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista