Tarta de ceapa calda cu cimbru
Tarta de ceapa calda cu cimbru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 250 de calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt, Salată caldă de pui cu lămâie și cimbru, și Salată caldă de ton cu crustă de cimbru și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați ceapa în jumătate prin rădăcină. Tăiați capetele și apoi julienne ceapa pe lungime.
Topiți untul într-o tigaie mică de saut la foc mediu.
Adăugați ceapa și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 până la 15 minute sau până când ceapa devine maro auriu intens. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald până când este gata de servit.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Curățați și tăiați ceapa în jumătate prin rădăcină. Tăiați capetele și apoi julienne ceapa pe lungime.
Topiți untul într-o tigaie mică de saut la foc mediu.
Adăugați ceapa și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 până la 15 minute sau până când ceapa devine maro auriu intens. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald până când este gata de servit.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Desfaceți foaia de foietaj pe o suprafață de lucru ușor făinată și întoarceți-o pentru a preveni despicarea cutelor. Bateți ușor pentru a aplatiza foaia.
Folosind un tăietor de prăjituri cu caneluri rotunde de 1 inch, ștampilați 6 runde și transferați pe o foaie de copt unsă.
Coaceți timp de 8 până la 10minute sau până se umflă și se rumenesc.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către cond. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriilor americane și al ouălor din făină de zahăr din unt.Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Choc-olatier și la revista patiserie Art & Design.Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Printre proiectele sale anterioare se numără Charlie Trotters Recipes, Charlie Trotter 's Meat and Game, the Inn at Little Washington, Norman' s New World Cuisine (de Norman Van Aken), Jacques Pepin ' s Kitchen și American Brasserie.
scrie-ți propria recenzie
Aceasta a fost o rețetă destul de bună. Instrucțiunile sunt ușor eronate, am adăugat smântână și câteva ciuperci a doua oară când am făcut-o pentru a-i da mai multă substanță și a fost un succes uriaș. O voi face din nou, dar cu aceste schimbări.
AuntJenny Din Denver, NC pe 07/13/11
steag dacă este inadecvat
vezi toate recenziile " de {{= reviewer
Phyllo / Aluat De Foietaj
{{ _.fiecare(articole, funcție (articol) { }}
Mai multe rețete de la Bon App Ampercoltit
Plăcintă: coacerea oarbă a unei cruste de plăcintă
Plăcintă: realizarea unei cruste de top cu zăbrele
Plăcintă: realizarea unei cruste superioare
Transferul Aluatului De Plăcintă
Plăcintă: prepararea aluatului de plăcintă într-un robot de bucătărie
Plăcintă: prepararea aluatului de plăcintă cu mâna
Plăcinte: prepararea aluatului de plăcintă cu mâna
Plăcinte: mutarea aluatului în tigaie
Plăcinte: cum să Patch crusta
Plăcinte: crimparea marginilor crustei
Plăcinte: Crustă De Fund Pre-Coaptă
Crustă Superioară Decupată
Fougasse cu ierburi provensale
Friptură Cornish vânat găină cu salsa de fructe picant
Galette de mere cu portocale
Prăjituri de creveți și cartofi dulci cu chayote Slaw și sos Chipotle
Linzer Macaroon Sandwich-Uri
Plăcintă Cu Sirop De Arțar
Farinata cu salvie, măsline și ceapă
du-te la cutia mea de rețete