Tarta cu zăbrele de rubarbă și ciocolată albă

Tarta cu zăbrele de rubarbă și ciocolată albă
Rubarba și Tarta cu zăbrele de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 494 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată, frișcă, whisky și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Zăbrele De Rubarbă Și Ciocolată Albă, Tort De Ciocolată Albă Cu Lămâie, și Cookie-Uri Bells & Holly Lattice: Afine, Ciocolată Albă, Portocală Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați unt. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Bateți oul și 1 lingură de smântână într-un castron mic pentru a amesteca; se adaugă la amestecul de făină. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când aluatul se reunește în aglomerări umede, adăugând mai multă smântână cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în minge. Formați 2/3 din aluat în disc; formați aluatul rămas în dreptunghi. Înfășurați ambele bucăți de aluat și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați rubarba, zahărul și whisky-ul într-o tigaie mare. Saut la foc mediu până când zahărul se dizolvă și siropul începe să baloneze. Acoperiți și fierbeți până când rubarba este aproape fragedă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
WhiskyWhisky
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați conținutul tigaiei în setul de strecurătoare peste vasul mare (tigaie de rezervă).
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți bine rubarba. Întoarceți sucurile din castron în aceeași tigaie. Se fierbe la foc mediu-mare până când sucurile se reduc la 3 linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți tigaia de pe foc și rezervați sucurile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Intindeti aluatul dreptunghi pe suprafață ușor presarata cu faina la 91/2-inch pătrat; se taie în 9 benzi. Aranjați benzi pe foaie mică de copt; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Rolați discul de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Trim consola la 3/4 inch. Îndoiți și apăsați părțile laterale până când marginea superioară a crustei este puțin mai mare decât partea pan. Pierce crusta cu furculiță. Tapetați cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți până când crusta este aurie palidă, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta face bule, cu aproximativ 15 minute mai mult. Crusta rece 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Presărați ciocolată albă peste crustă. Se acoperă cu rubarbă. Puneți sucurile peste. Aranjați 5 benzi de aluat deasupra umpluturii, distanțându-le uniform. Aranjați benzi rămase deasupra umplere în direcția opusă, formând zăbrele. Sigilați capetele benzilor la crustă, tăind excesul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Periați zăbrele cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Coaceți tarta până când bulele de umplere și zăbrele sunt de aur, aproximativ 50 de minute. Se răcește ușor tarta în tigaie pe raft. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Tăiați tarta în pene și serviți cald sau la temperatura camerei cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1
Dacă tulpinile de rubarbă de pe piața dvs. sunt în mare parte verzi, cumpărați câteva în plus și folosiți doar părțile roșii aprinse pentru a măsura cinci căni. Rubarba roșie va oferi tartei cea mai frumoasă culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista