Rețeta tartă cu vișine: Pizza di Visciole alla Romana ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 1 oră și 40 de minute. O porție conține 644 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de gălbenușuri de ou, gem de cireșe, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Crostini Alla Romana, Spiedini Alla Romana, și Manicotti Alla Romana sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o cratiță, combinați laptele, zahărul și coaja de lămâie și aduceți la fierbere. Într-un castron de dimensiuni medii, combinați 3 gălbenușuri de ou, vanilia și amidonul de porumb și bateți bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Nonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați laptele fierbinte într-un flux, amestecând constant. Întoarceți acest amestec în tigaie și gătiți la foc mic timp de 10 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
3
Întindeți aluatul de patiserie, rezervând o bucată de mărimea pumnului unui bebeluș. Tapetați o tigaie de 8 inci cu aluatul. Acoperiți fundul cu jumătate din amestecul de smântână gătit, apoi întindeți dulceața peste asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Adăugați amestecul de cremă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
5
Întindeți aluatul rezervat pentru a forma un blat pentru tartă și așezați-l ușor peste tartă, ciupind marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Ungeți blatul cu gălbenușul de ou rămas și coaceți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se lasa sa se raceasca, apoi se presara cu zaharul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
8
Într-un castron mediu, combinați făina, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Tăiați untul în ingredientele uscate până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-un castron mic, combinați oul, gălbenușul și vanilia și amestecați acest amestec în amestecul de făină cu o furculiță până când se îmbină. Întoarceți amestecul pe o placă făinoasă și lucrați ușor amestecul până se formează un aluat. Apăsați aluatul într-o formă de disc de aproximativ 4 inci, înfășurați bine în folie de plastic și congelați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir