Tarta cu turtă scurtă de caise și busuioc
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 524 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr granulat, lapte, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Turtă Scurtă De Caise Și Busuioc, Tarta Cu Caise, Fistic Și Lămâie, și Pâine scurtă de caise.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați 3/4 cană de lapte cu zahărul și busuiocul; aduceți la foc mic.
Scoateți laptele de pe foc și lăsați să stea 15 minute.
Scoateți busuiocul și strângeți laptele înapoi în tigaie; aruncați busuiocul.
Într-un castron mic, bateți restul de 1/4 cană de lapte cu gălbenușurile și amidonul de porumb până se omogenizează. Bateți încet amestecul de gălbenușuri de ou în laptele cald; aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând constant până când este foarte gros, 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește. Răsturnați crema într-un castron. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider până la răcire, 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pulverizați o tigaie dreptunghiulară de 14 x 4 1/2 inch cu un fund detașabil cu spray de gătit antiaderent. În vasul unui mixer în picioare, bateți gălbenușul de ou fiert tare cu untul și zahărul la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Adăugați făina, amidonul de cartofi și sarea și bateți la viteză mică până când sunt combinate. Folosind mâinile ușor făinoase, apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus pe partea laterală a tigaiei. Dați la frigider crusta timp de 30 de minute sau până la răcire.
Coaceți crusta aproximativ 25 de minute, până devine aurie.
Transferați crusta într-un raft și lăsați să stea până se răcește, aproximativ 1 oră.
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aranjați jumătățile de caise tăiate cu fața în sus pe hârtie și presărați peste tot cu zahărul. Prăjiți aproximativ 20 de minute, până când caisele sunt fragede și ușor rumenite.
Lăsați caisele să stea până se răcesc complet, aproximativ 30 de minute.
Desfaceți crusta și transferați-o pe o farfurie de servire. Folosind o mică spatulă offset, întindeți crema uniform în crustă. Aranjați caisele pe cremă, tăiați părțile în jos și periați cu gemul topit.
Tăiați tarta transversal în fâșii și serviți imediat.