Tarta cu turtă scurtă de caise și busuioc

Tarta cu turtă scurtă de caise și busuioc
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 524 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr granulat, lapte, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Turtă Scurtă De Caise Și Busuioc, Tarta Cu Caise, Fistic Și Lămâie, și Pâine scurtă de caise.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați 3/4 cană de lapte cu zahărul și busuiocul; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți laptele de pe foc și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Scoateți busuiocul și strângeți laptele înapoi în tigaie; aruncați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Într-un castron mic, bateți restul de 1/4 cană de lapte cu gălbenușurile și amidonul de porumb până se omogenizează. Bateți încet amestecul de gălbenușuri de ou în laptele cald; aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând constant până când este foarte gros, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește. Răsturnați crema într-un castron. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider până la răcire, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Pulverizați o tigaie dreptunghiulară de 14 x 4 1/2 inch cu un fund detașabil cu spray de gătit antiaderent. În vasul unui mixer în picioare, bateți gălbenușul de ou fiert tare cu untul și zahărul la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați făina, amidonul de cartofi și sarea și bateți la viteză mică până când sunt combinate. Folosind mâinile ușor făinoase, apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus pe partea laterală a tigaiei. Dați la frigider crusta timp de 30 de minute sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Coaceți crusta aproximativ 25 de minute, până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Transferați crusta într-un raft și lăsați să stea până se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
11
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aranjați jumătățile de caise tăiate cu fața în sus pe hârtie și presărați peste tot cu zahărul. Prăjiți aproximativ 20 de minute, până când caisele sunt fragede și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Lăsați caisele să stea până se răcesc complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
14
Desfaceți crusta și transferați-o pe o farfurie de servire. Folosind o mică spatulă offset, întindeți crema uniform în crustă. Aranjați caisele pe cremă, tăiați părțile în jos și periați cu gemul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
15
Tăiați tarta transversal în fâșii și serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista