Tarta Cu Tava De Migdale Cu Zmeura Proaspata

Tarta Cu Tava De Migdale Cu Zmeura Proaspata
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 137 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de coacăze, zmeură, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Migdale De Zmeura, Tartă Cu Cremă Proaspătă De Zmeură, și Tartă proaspătă de smochine și zmeură cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 15x10x1-inch tigaie cu spray de gătit. Într-un castron mare, tăiați untul în amestec de prăjituri folosind blenderul de patiserie sau furculița până se sfărâmă; se amestecă migdalele. Apăsați aluatul în partea de jos și 1/2 inch în sus laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie MixCookie Mix
MigdaleMigdale
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Răspândiți uniform în crusta de biscuiți răcită. Se acoperă cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Pie CrustCookie Pie Crust
ZmeurăZmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Într-un castron mic cu microunde, amestecați împreună jeleu și miere. Cuptorul cu microunde neacoperit la 20 până la 30 de secunde sau până când este suficient de subțire pentru a glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
6
Ungeți glazura peste fructe de pădure. Refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Acoperiți și refrigerați orice tarte rămase.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista