Tarta Cu Tava De Migdale Cu Zmeura Proaspata
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 137 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de coacăze, zmeură, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Migdale De Zmeura, Tartă Cu Cremă Proaspătă De Zmeură, și Tartă proaspătă de smochine și zmeură cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 15x10x1-inch tigaie cu spray de gătit. Într-un castron mare, tăiați untul în amestec de prăjituri folosind blenderul de patiserie sau furculița până se sfărâmă; se amestecă migdalele. Apăsați aluatul în partea de jos și 1/2 inch în sus laturile tigaiei.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine și se omogenizează.
Răspândiți uniform în crusta de biscuiți răcită. Se acoperă cu zmeură.
Într-un castron mic cu microunde, amestecați împreună jeleu și miere. Cuptorul cu microunde neacoperit la 20 până la 30 de secunde sau până când este suficient de subțire pentru a glazura.
Ungeți glazura peste fructe de pădure. Refrigerați 2 ore.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Acoperiți și refrigerați orice tarte rămase.