Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu prune. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. Dacă aveți zahăr, ou, prune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, și Tarta Cu Prune.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați făina, zahărul și sarea; tăiați scurtarea până se sfărâmă. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până se formează o bilă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți patiseria într-un 9-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Transferați pe un 15-in căptușit cu folie. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
4
Într-un castron, combinați prunele, 3 linguri de zahăr și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați în centrul de patiserie. Aduceți marginile de patiserie peste umplutură, lăsând 3-1 / 2 in. de umplere neacoperit.
6
Periați patiseria cu albuș de ou, apoi presărați cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
7
Se coace la 375 la 40-45 de minute sau până când se rumenesc cu bule și crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat