Tarta de pere braconată cu fistic caramelizat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 535 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta cu pere și migdale poșate, Tarta cu pere și unt brun, și Brânză Brie umplută cu fructe de iarnă caramelizate cu o pere Poșată Pinot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se macină fin fisticul și 3 linguri de zahăr în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Zahăr
2
Transferați amestecul de nuci într-o cratiță medie grea; adăugați lapte și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți restul de 4 linguri de zahăr, gălbenușuri și amidon de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș. Întoarceți amestecul în aceeași tigaie; bateți constant la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Bateți untul în cremă de patiserie, câte 1 bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Transferați crema de patiserie în castron; apăsați folia de plastic direct pe suprafață. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore. Se amestecă smântâna. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
1
Aduceți vinul, zahărul, coaja de portocală și coaja de lămâie la fiert într-o cratiță mare și grea, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Coaja De Lamaie
Zahăr
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați pere; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
3
Tăiați hârtia pergament rotundă pentru a se potrivi cu tigaia; apăsați hârtia deasupra perelor. Acoperiți parțial tigaia; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor până când perele sunt fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
4
Transferați perele și lichidul de braconaj într-un castron mediu. Se răcește la temperatura camerei. (Perele pot fi preparate cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament. Se amestecă zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul devine de culoare chihlimbar mediu, perindând ocazional părțile tigaiei cu o perie de patiserie umedă și o tigaie învârtită. Adăugați imediat fistic; se amestecă până când caramelul este chihlimbar adânc și acoperă nucile. Întindeți imediat nucile pe foaia de copt pregătită, separând orice aglomerări. Se răcește complet. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Sirop
Zahăr
Apă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt tigaie cu diametrul de 9 inci cu fund detașabil. Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Cuptor
2
Adăugați unt și tăiați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați folosind viraje pornite/oprite până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tăvii pregătite. Înghețați crusta 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți crusta până la maro auriu, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
6
Scoateți perele din lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
7
Se toarnă lichidul de braconaj în cratiță medie; se fierbe până când siropul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Răciți siropul de vin până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Tăiați perele pe lungime în jumătate. Scoateți miezurile și venele centrale; tăiați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
9
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, pe un strat triplu de prosoape de hârtie. Acoperiți cu un strat triplu de prosoape de hârtie. Uscați perele, schimbând prosoapele de hârtie după cum este necesar pentru a absorbi excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Tăiați fiecare pere pe jumătate pe lungime în 4 până la 6 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
11
Întindeți crema de patiserie în crustă. Aranjați feliile de pere decorativ deasupra cremei de patiserie, acoperind complet. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperiți ușor și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch