Tarta cu pere braconate cu fistic caramelizat

Tarta cu pere braconate cu fistic caramelizat
Tarta de pere braconată cu fistic caramelizat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 535 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta cu pere și migdale poșate, Tarta cu pere și unt brun, și Brânză Brie umplută cu fructe de iarnă caramelizate cu o pere Poșată Pinot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se macină fin fisticul și 3 linguri de zahăr în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
ZahărZahăr
2
Transferați amestecul de nuci într-o cratiță medie grea; adăugați lapte și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți restul de 4 linguri de zahăr, gălbenușuri și amidon de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș. Întoarceți amestecul în aceeași tigaie; bateți constant la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Bateți untul în cremă de patiserie, câte 1 bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Transferați crema de patiserie în castron; apăsați folia de plastic direct pe suprafață. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore. Se amestecă smântâna. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Aduceți vinul, zahărul, coaja de portocală și coaja de lămâie la fiert într-o cratiță mare și grea, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați pere; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
3
Tăiați hârtia pergament rotundă pentru a se potrivi cu tigaia; apăsați hârtia deasupra perelor. Acoperiți parțial tigaia; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor până când perele sunt fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
4
Transferați perele și lichidul de braconaj într-un castron mediu. Se răcește la temperatura camerei. (Perele pot fi preparate cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament. Se amestecă zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul devine de culoare chihlimbar mediu, perindând ocazional părțile tigaiei cu o perie de patiserie umedă și o tigaie învârtită. Adăugați imediat fistic; se amestecă până când caramelul este chihlimbar adânc și acoperă nucile. Întindeți imediat nucile pe foaia de copt pregătită, separând orice aglomerări. Se răcește complet. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
SiropSirop
ZahărZahăr
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt tigaie cu diametrul de 9 inci cu fund detașabil. Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
2
Adăugați unt și tăiați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați folosind viraje pornite/oprite până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tăvii pregătite. Înghețați crusta 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți crusta până la maro auriu, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
6
Scoateți perele din lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
7
Se toarnă lichidul de braconaj în cratiță medie; se fierbe până când siropul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Răciți siropul de vin până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Tăiați perele pe lungime în jumătate. Scoateți miezurile și venele centrale; tăiați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
9
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, pe un strat triplu de prosoape de hârtie. Acoperiți cu un strat triplu de prosoape de hârtie. Uscați perele, schimbând prosoapele de hârtie după cum este necesar pentru a absorbi excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Tăiați fiecare pere pe jumătate pe lungime în 4 până la 6 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
11
Întindeți crema de patiserie în crustă. Aranjați feliile de pere decorativ deasupra cremei de patiserie, acoperind complet. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperiți ușor și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PerePere
12
Împrăștiați fisticul caramelizat peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
13
Tăiați tarta în pene și serviți cu sirop de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
VinVin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista