Tarta Cu Pere

Tarta Cu Pere
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Tarta de pere ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest desert are 183 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Vă este adus prin simple rețete. 361 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână reisling, bucată de coajă de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tarta Cu Pere, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere.

Instrucțiuni

1
Rulați aluatul de crustă într-un cerc de 13 inci și apăsați-l într-o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil (dacă nu aveți o tigaie de tartă, o farfurie de plăcintă este bine). Montați aluatul în margini și apoi tăiați excesul de aluat aplecat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Puneți crusta în congelator să se răcească timp de o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Pregătiți frangipanul: bateți împreună pasta de migdale și zahărul pentru a o rupe. Bateți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Se amestecă oul, făina, sarea și extractul de migdale și se bate până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Nu vă îngrijorați dacă există câteva bucăți mici de pastă de migdale. De asemenea, nu vă faceți griji dacă se pare că nu ați făcut suficient, deoarece frangipanul va crește în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
7
Pregătiți perele: curățați și miezuiți perele, apoi feliați-le subțire, cu grosimea de aproximativ 1/8 până la 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Așezați feliile într-un castron cu sucul de lămâie pentru a le păstra culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Întindeți frangipanul pe fundul cojii de tartă. Apoi, aranjați cu atenție feliile de pere într-un model decorativ (se pot suprapune ușor, dar nu le construiți în straturi sau tarta va lipsi de un aspect rafinat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1
Se coace la 375 de euro F timp de 30-35 de minute sau până când perele capătă un pic de culoare și marginile cojii de tartă sunt maro auriu. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Faceți glazura de caise: în timp ce tarta se coace, așezați gemul de caise, coaja de lămâie, extractul de vanilie și apa sau Riesling într-o tigaie mică de sos și încălziți la foc mediu timp de 5 până la 8 minute, amestecând constant. Odată ce amestecul s-a redus și s-a îngroșat, scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Gem De CaiseGem De Caise
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
RieslingRiesling
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Glazurați tarta și serviți: odată ce tarta a ieșit din cuptor, periați glazura de caise peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Servește.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista