Tarta Cu Nucă De Cocos
Tarta de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, gălbenuș de ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta cu nucă de cocos, Tartă Cu Migdale Și Nucă De Cocos, și Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, apoi încadrați-vă în tigaie. Tăiați excesul de aluat. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 buc.F cu suportul în mijloc.
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când marginea este aurie palidă și partea este setată, 20 până la 30 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până la auriu adânc peste tot, încă 10 până la 18 minute.
Bateți împreună laptele, ouăle, gălbenușul, zahărul cofetarilor și sarea într-un castron mare până se omogenizează, apoi amestecați nuca de cocos.
Se toarnă umplutura în coajă de tartă fierbinte și se întinde uniform cu o furculiță.
Coaceți până când blatul este auriu, aproximativ 35 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 5 minute, apoi se îndepărtează partea de tigaie și se răcește tarta la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
* Coaja de tartă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată, învelită în folie de plastic, la temperatura camerei.* Tarta este cea mai bună în ziua în care este coaptă, dar poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită (odată rece), acoperită slab cu folie. Reîncălziți într-un cuptor de 350 km F, neacoperit, până când patiseria este crocantă, 10 până la 15 minute.