Tarta Cu Mere Tatin

Tarta Cu Mere Tatin
Apple Tart Tatin este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 461 calorii, 3G de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare, mere, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Tarte De Mere Tatin {Cu Susul În Jos Tartă De Mere Caramelizate}, Tarta Cu Mere Tatin, și Tarte Tatin (cu susul în jos tartă cu mere).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face crusta: într-un robot de bucătărie combinați untul, făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie. Pulse până când se pare ca Parmigiano fin ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați gălbenușul de ou și 1 până la 2 linguri de apă. Puls, puls, puls până când amestecul se reunește. Dacă pare puțin uscat, adăugați puțină apă și puls, puls, puls. Amestecul trebuie să se reunească într-o minge. Aruncați totul pe o suprafață de lucru curată, ușor înmuiată. Frământați amestecul de 1 sau 2 ori doar pentru a face o minge netedă. Folosind un sucitor sau degetele rotiți sau apăsați aluatul într-un cerc uniform de aproximativ 11 până la 12 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Se transferă într-o foaie de fursec căptușită cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 1 oră, sau de preferință peste noapte, acoperită cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru a face umplutura: în timp ce aluatul se răcește, așezați zahărul, cidrul de mere, sucul de lămâie și semințele de fasole de vanilie într-o tigaie antiaderentă de 10 inci. Se amestecă pentru a combina. La foc mare aduceți amestecul la fierbere perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă, dacă este necesar. După 6 până la 7 minute, amestecul va începe în cele din urmă să devină maro deschis. Swish tigaie în jurul ușor pentru a promova chiar de gătit. Gatiti amestecul inca un minut pana cand amestecul devine o culoare chihlimbar mult mai profunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cidru De MereCidru De Mere
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se scoate de pe foc și se amestecă untul, câte 2 bătăi pe rând. Amestecul se va balona. Este în regulă, doar să fie foarte atenți să nu pentru a obține orice de acest lucru pe tine. Când tot untul a fost încorporat, începeți să aranjați merele rotunjite în cercuri. Încercați să faceți acest lucru frumos și într-un mod frumos. Amintiți-vă, partea de jos va fi partea de sus!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Întoarceți tigaia în arzător și gătiți peste mediu timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți din căldură.
10
Recuperați patiseria răcită din frigider și așezați-o deasupra merelor. Introduceți patiseria în jurul marginilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când aluatul este maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați tarta să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
13
Așezați un platou de servire cu susul în jos deasupra patiseriei și răsturnați cu grijă platoul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Lasă tarta să cadă ușor din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Feliați tarta în bucăți individuale și garnisiți cu o păpușă de mascarpone îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista