Tarta cu lamaie-nuca de cocos cu crema de zahar brun

Tarta cu lamaie-nuca de cocos cu crema de zahar brun
Tarta cu lămâie-nucă de cocos cu cremă de zahăr brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Streusel De Rubarbă Cu Zahăr Brun-Înghețată De Smântână, Tarta de prune cu zahar brun crema Mascarpone si nuci, și Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți ușor o farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci. Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham, nuca de cocos și zahărul cu untul până se umezesc uniform. Apăsați firimiturile peste partea inferioară și în sus a plăcii de plăcintă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți în centrul cuptorului timp de 8 minute, sau până când este ușor auriu și abia setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu laptele condensat îndulcit, coaja de lămâie, vanilia, crema de tartru și sarea. Bateți încet sucul de lămâie și crema de nucă de cocos până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă umplutura în crustă și se coace timp de 20 de minute, sau până când umplutura este doar setată, dar încă ușor jiggly în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați tarta într-o grătar pentru a se răci, apoi dați-o la frigider până se răcește, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Întindeți 1/3 cană de nucă de cocos mărunțită pe o foaie de copt și prăjiți-o la cuptor pentru aproximativ 3 minute, sau până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați nuca de cocos prăjită pe o farfurie și amestecați restul de 1/3 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9
Chiar înainte de servire, într-un castron mediu, aruncați căpșunile cu 2 linguri de zahăr brun și lăsați să stea până la suculent, aproximativ 10 minute. Într-un castron mare, bateți smântâna grea cu restul de 2 linguri de zahăr brun până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Întindeți o parte din frisca peste tartă și presărați nuca de cocos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Serviți Tarta cu căpșunile și frișca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista