Tarta cu lamaie-nuca de cocos cu crema de zahar brun
Tarta cu lămâie-nucă de cocos cu cremă de zahăr brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Streusel De Rubarbă Cu Zahăr Brun-Înghețată De Smântână, Tarta de prune cu zahar brun crema Mascarpone si nuci, și Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Ungeți ușor o farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci. Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham, nuca de cocos și zahărul cu untul până se umezesc uniform. Apăsați firimiturile peste partea inferioară și în sus a plăcii de plăcintă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Stropi în Formă De Inimă
1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Coaceți în centrul cuptorului timp de 8 minute, sau până când este ușor auriu și abia setat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu laptele condensat îndulcit, coaja de lămâie, vanilia, crema de tartru și sarea. Bateți încet sucul de lămâie și crema de nucă de cocos până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Cremă De Nucă De Cocos
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă umplutura în crustă și se coace timp de 20 de minute, sau până când umplutura este doar setată, dar încă ușor jiggly în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Transferați tarta într-o grătar pentru a se răci, apoi dați-o la frigider până se răcește, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
7
Întindeți 1/3 cană de nucă de cocos mărunțită pe o foaie de copt și prăjiți-o la cuptor pentru aproximativ 3 minute, sau până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
Ardei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Transferați nuca de cocos prăjită pe o farfurie și amestecați restul de 1/3 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
9
Chiar înainte de servire, într-un castron mediu, aruncați căpșunile cu 2 linguri de zahăr brun și lăsați să stea până la suculent, aproximativ 10 minute. Într-un castron mare, bateți smântâna grea cu restul de 2 linguri de zahăr brun până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Întindeți o parte din frisca peste tartă și presărați nuca de cocos deasupra.