Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu fructe proaspete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1762 calorii, 25g de proteine, și 87G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la catcora.com are 18 fani. Un amestec de apă, conserve de caise, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tarta Cu Fructe Proaspete, Tarta Cu Fructe Proaspete, și Tarta Cu Fructe Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul, într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, combinați făina, 1/4 cană de zahăr și sarea și pulsați doar câteva secunde pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați bucățile de unt răcit și procesați timp de 1 minut sau mai puțin, până când amestecul are consistența unei mese grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Bateți împreună un gălbenuș de ou și apa rece într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul de ouă în tubul de alimentare al procesorului. Pe măsură ce amestecul de ouă umezește ingredientele uscate, pulsați constant până când aluatul se adună într-o bilă și tot lichidul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Scoateți aluatul din procesor, aplatizați-l într-un disc gros de aproximativ 1 inch și înfășurați-l în plastic. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Cu un sucitor, întindeți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată într-o rundă de 14 inci. Drapați peste o tigaie rotundă de 11 inci cu fundul detașabil și împingeți ușor aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei. Tăiați marginea superioară a tartei trecând sucitorul peste marginea tigaiei. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 15 minute. Ungeți ușor o foaie de folie de aluminiu. Montați folia ușor în crusta răcită, cu uleiul în jos. Umpleți tigaia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată peste folie și coaceți până când părțile laterale ale crustei sunt setate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți folia și fasolea. Continuați să coaceți până când crusta este aurie, cu aproximativ 5 până la 8 minute mai mult, străpungând-o cu furculița dacă se formează bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
9
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
10
Pentru a face crema de patiserie, cu un tel sau un mixer electric, bateți restul de 3 gălbenușuri de ou cu 1/2 cană de zahăr și amidonul de porumb într-un castron până se îngroașă și se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Puneți laptele într-o cratiță grea la foc mediu. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie cu vârful unui cuțit și adaugă în lapte, împreună cu coaja de fasole răzuită. Se aduce la foc mic și se ia de pe foc. Adăugați încet câteva linguri de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș și zahăr, amestecând energic pentru a tempera ouăle. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și bateți la foc mediu până se îngroașă și ajunge la foc mic. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Se toarnă crema de patiserie într-un castron curat. Apăsați folie de plastic pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele și dați-o la frigider timp de 3 ore sau până când este bine răcită. (Dacă nu aveți timp, consultați nota.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți conservele de caise într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mic până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se transferă într-un robot de bucătărie și se face piure până se omogenizează. Se strecoară piureul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a asambla Tarta, cu o perie de patiserie, aplicați aproximativ o treime din jeleul de caise strecurat uniform pe suprafața inferioară a crustei pre-coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
4
Scoateți crema de patiserie din frigider și înmuiați amestecând cu o lingură. Gustă crema de patiserie și, dacă vrei, adaugă Cointreau.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Cointreau
5
Întindeți toată crema de patiserie uniform peste stratul periat de jeleu. Aranjați fructele tăiate și fructele de pădure decorativ peste crema de patiserie, alternând culorile și texturile. Reîncălziți piureul de caise rămas și periați ușor peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6
Nota pisicii: pentru a accelera procesul de răcire, faceți o baie de gheață umplând un castron mare cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați vasul cu cremă de patiserie în baia de gheață și amestecați-l la fiecare 5 minute până se răcește bine. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat