Tarta Cu Fructe Proaspete

Tarta Cu Fructe Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu fructe proaspete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1762 calorii, 25g de proteine, și 87G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la catcora.com are 18 fani. Un amestec de apă, conserve de caise, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tarta Cu Fructe Proaspete, Tarta Cu Fructe Proaspete, și Tarta Cu Fructe Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aluatul, într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, combinați făina, 1/4 cană de zahăr și sarea și pulsați doar câteva secunde pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați bucățile de unt răcit și procesați timp de 1 minut sau mai puțin, până când amestecul are consistența unei mese grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3
Bateți împreună un gălbenuș de ou și apa rece într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă amestecul de ouă în tubul de alimentare al procesorului. Pe măsură ce amestecul de ouă umezește ingredientele uscate, pulsați constant până când aluatul se adună într-o bilă și tot lichidul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Scoateți aluatul din procesor, aplatizați-l într-un disc gros de aproximativ 1 inch și înfășurați-l în plastic. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Cu un sucitor, întindeți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată într-o rundă de 14 inci. Drapați peste o tigaie rotundă de 11 inci cu fundul detașabil și împingeți ușor aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei. Tăiați marginea superioară a tartei trecând sucitorul peste marginea tigaiei. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 15 minute. Ungeți ușor o foaie de folie de aluminiu. Montați folia ușor în crusta răcită, cu uleiul în jos. Umpleți tigaia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată peste folie și coaceți până când părțile laterale ale crustei sunt setate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți folia și fasolea. Continuați să coaceți până când crusta este aurie, cu aproximativ 5 până la 8 minute mai mult, străpungând-o cu furculița dacă se formează bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Pentru a face crema de patiserie, cu un tel sau un mixer electric, bateți restul de 3 gălbenușuri de ou cu 1/2 cană de zahăr și amidonul de porumb într-un castron până se îngroașă și se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Puneți laptele într-o cratiță grea la foc mediu. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie cu vârful unui cuțit și adaugă în lapte, împreună cu coaja de fasole răzuită. Se aduce la foc mic și se ia de pe foc. Adăugați încet câteva linguri de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș și zahăr, amestecând energic pentru a tempera ouăle. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și bateți la foc mediu până se îngroașă și ajunge la foc mic. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Se toarnă crema de patiserie într-un castron curat. Apăsați folie de plastic pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele și dați-o la frigider timp de 3 ore sau până când este bine răcită. (Dacă nu aveți timp, consultați nota.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Puneți conservele de caise într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mic până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se transferă într-un robot de bucătărie și se face piure până se omogenizează. Se strecoară piureul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Pentru a asambla Tarta, cu o perie de patiserie, aplicați aproximativ o treime din jeleul de caise strecurat uniform pe suprafața inferioară a crustei pre-coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Scoateți crema de patiserie din frigider și înmuiați amestecând cu o lingură. Gustă crema de patiserie și, dacă vrei, adaugă Cointreau.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
CointreauCointreau
5
Întindeți toată crema de patiserie uniform peste stratul periat de jeleu. Aranjați fructele tăiate și fructele de pădure decorativ peste crema de patiserie, alternând culorile și texturile. Reîncălziți piureul de caise rămas și periați ușor peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6
Nota pisicii: pentru a accelera procesul de răcire, faceți o baie de gheață umplând un castron mare cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Așezați vasul cu cremă de patiserie în baia de gheață și amestecați-l la fiecare 5 minute până se răcește bine. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista