Tarta Cu Fructe Proaspete

Tarta Cu Fructe Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu fructe proaspete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1762 calorii, 25g de proteine, și 87G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la catcora.com are 18 fani. Un amestec de apă, conserve de caise, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tarta Cu Fructe Proaspete, Tarta Cu Fructe Proaspete, și Tarta Cu Fructe Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aluatul, într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, combinați făina, 1/4 cană de zahăr și sarea și pulsați doar câteva secunde pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați bucățile de unt răcit și procesați timp de 1 minut sau mai puțin, până când amestecul are consistența unei mese grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Bateți împreună un gălbenuș de ou și apa rece într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se toarnă amestecul de ouă în tubul de alimentare al procesorului. Pe măsură ce amestecul de ouă umezește ingredientele uscate, pulsați constant până când aluatul se adună într-o bilă și tot lichidul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Scoateți aluatul din procesor, aplatizați-l într-un disc gros de aproximativ 1 inch și înfășurați-l în plastic. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
6
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Cu un sucitor, întindeți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată într-o rundă de 14 inci. Drapați peste o tigaie rotundă de 11 inci cu fundul detașabil și împingeți ușor aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei. Tăiați marginea superioară a tartei trecând sucitorul peste marginea tigaiei. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 15 minute. Ungeți ușor o foaie de folie de aluminiu. Montați folia ușor în crusta răcită, cu uleiul în jos. Umpleți tigaia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată peste folie și coaceți până când părțile laterale ale crustei sunt setate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți folia și fasolea. Continuați să coaceți până când crusta este aurie, cu aproximativ 5 până la 8 minute mai mult, străpungând-o cu furculița dacă se formează bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Pentru a face crema de patiserie, cu un tel sau un mixer electric, bateți restul de 3 gălbenușuri de ou cu 1/2 cană de zahăr și amidonul de porumb într-un castron până se îngroașă și se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Puneți laptele într-o cratiță grea la foc mediu. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie cu vârful unui cuțit și adaugă în lapte, împreună cu coaja de fasole răzuită. Se aduce la foc mic și se ia de pe foc. Adăugați încet câteva linguri de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș și zahăr, amestecând energic pentru a tempera ouăle. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și bateți la foc mediu până se îngroașă și ajunge la foc mic. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Se toarnă crema de patiserie într-un castron curat. Apăsați folie de plastic pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele și dați-o la frigider timp de 3 ore sau până când este bine răcită. (Dacă nu aveți timp, consultați nota.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Puneți conservele de caise într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mic până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se transferă într-un robot de bucătărie și se face piure până se omogenizează. Se strecoară piureul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Pentru a asambla Tarta, cu o perie de patiserie, aplicați aproximativ o treime din jeleul de caise strecurat uniform pe suprafața inferioară a crustei pre-coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Scoateți crema de patiserie din frigider și înmuiați amestecând cu o lingură. Gustă crema de patiserie și, dacă vrei, adaugă Cointreau.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
CointreauCointreau
5
Întindeți toată crema de patiserie uniform peste stratul periat de jeleu. Aranjați fructele tăiate și fructele de pădure decorativ peste crema de patiserie, alternând culorile și texturile. Reîncălziți piureul de caise rămas și periați ușor peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6
Nota pisicii: pentru a accelera procesul de răcire, faceți o baie de gheață umplând un castron mare cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Așezați vasul cu cremă de patiserie în baia de gheață și amestecați-l la fiecare 5 minute până se răcește bine. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista