O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 754 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,62 USD pe porție. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ciocolată, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta cu crema de ciocolata neagra si menta, Tartă de ciocolată neagră, cireșe și frișcă de migdale, și Ciocolata calda cu frisca de menta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 4 ingrediente în procesor.
2
Adăugați unt și vanilie; tăiați folosind viraje pornite/oprite până când untul formează bucăți de mărime de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
3
Adăugați lapte și amestecați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul formează mici aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați aluatul în plastic; se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
Folie
4
Rulați aluatul între foi de pergament făinat până la rotund de 12 inci. Apăsați aluatul pe partea inferioară și în sus a tăvii de tartă cu diametrul de 10 inci, cu fundul detașabil. Îndoiți marginile aluatului și apăsați pentru a forma laturi groase. Folosind degetul mare, apăsați aluatul în jurul părților laterale pentru a extinde crusta la 1/8 inch deasupra marginii tigaiei. Înghețați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți crusta până la maro, piercing bule cu furculiță, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transfer la raft; rece.
1
Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță medie; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați toată ciocolata; bateți până se omogenizează. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Se presară cu 1/2 cană de bomboane. Se răcește până se fixează, aproximativ 3 ore. Faceți înainte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
5
Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
1
Folosind mixerul electric, bateți toate ingredientele într-un castron mare până la vârfuri rigide.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Întindeți 2 căni de frișcă peste umplutură, îngrămădind ușor în centru. Puneți frisca rămasă în 1 colț inferior al pungii mari de plastic resigilabile. Răsuciți în partea de sus; apucați ferm partea de sus. Folosind foarfece, tăiați colțul umplut de 3/4 inch pentru a forma deschiderea; rotiți punga astfel încât 1 cusătură să fie orientată în sus. Țevi ovale lungi de 2 inci de frișcă una lângă alta în jurul marginii tartei. Țeavă mai multe ovale pentru a forma al doilea inel în interior mai întâi, apoi țevi ovale în centru. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Foarfece De Bucătărie
3
Scoateți tarta din tigaie; așezați pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați blatul de tartă cu restul de 1 lingură de bomboane de mentă zdrobite și serviți.