Tarta cu cremă a lui Fergus Henderson

Tarta cu cremă a lui Fergus Henderson
Tarta cu cremă a lui Fergus Henderson ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 654 calorii, 4G de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână smântână dublă, ou, făină tare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă cu cremă, Tartă cu cremă, și Tartă Cu Cremă Încrucișată Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți patiseria. Cremă untul și zahărul împreună până la alb și pufos. Bateți ușor împreună oul și gălbenușurile de ou, apoi adăugați-le puțin la amestec pentru a preveni coagularea. Cerneti faina si amestecati pana se incorporeaza. Patiseria va fi foarte moale, așa că înfășurați-o în folie de plastic și lăsați-o la frigider peste noapte. Separați în jumătăți înainte de ambalare, deoarece această rețetă necesită doar o jumătate de cantitate de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Scoateți patiseria din frigider și lăsați-o să se înmoaie la temperatura camerei timp de aproximativ 1-2 ore.
3
Întindeți patiseria pe o suprafață de lucru ușor făinată de aproximativ 1 inch grosime și folosiți-o pentru a alinia o formă de tartă cu fundul liber de 12 inci. Se răcește timp de 1-2 ore. Acoperiți carcasa de patiserie cu folie de plastic, umpleți cu fasole de copt și pliați ușor folia alimentară peste partea superioară a fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 191° până când patiseria se rumeneste în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți folia de plastic și fasolea și readuceți carcasa de patiserie la cuptor până se rumenesc. Bateți ușor unul dintre gălbenușurile de ou. De îndată ce carcasa de patiserie iese din cuptor, periați pe tot interiorul cu oul bătut pentru a sigila orice găuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Pentru umplutură, tăiați păstăia de vanilie pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Puneți semințele și păstăia într-o cratiță cu crema dublă și aduceți încet la fierbere pentru a infuza crema cu vanilia. Într-un castron mare, amestecați cele 9 gălbenușuri de ou rămase și zahărul împreună doar un minut cu un tel. Apoi turnați crema clocotită pe amestec, amestecând constant pentru a preveni coagularea. Treceți printr-o sită fină. Dacă există multă spumă deasupra, lingurați-o și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Turnați amestecul de cremă în cutia de patiserie coaptă, apoi radeți niște nucșoară deasupra (nu folosiți nucșoară gata măcinată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
9
Așezați cu grijă în cuptor fără a vărsa nicio umplutură pe părțile laterale ale carcasei de patiserie; dacă o faceți, veți ajunge cu produse de patiserie umede, care este un NU-NU pentru Tarta cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Coaceți la 121° timp de aproximativ 1 oră, până când există doar o mică clătinare în centrul tartei. Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Se servește cald sau rece și, când este sezon, cu niște zmeură proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista