Tarta Cu Crema De Zahar Ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cr. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 399 calorii. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, zahăr, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Cremă Turbinado, Caise tarta cu crema de zahar ars, și Piersici Tarta Cu Crema De Zahar Ars.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare (sau pulsați într-un robot de bucătărie). Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau puls) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Adăugați 3 linguri de apă și amestecați în făină (sau puls) până se încorporează.
Strângeți ușor o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, adăugați apă, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) după fiecare adăugare. Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 8 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci. Puneți aluatul în tava de tartă și pliați consola spre interior pentru a întări partea. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu pergament sau folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când marginea este aurie palidă și partea este setată, 20 până la 25 de minute.
Îndepărtați cu grijă greutățile și pergamentul și coaceți coaja până la aur, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Scoateți coaja de tartă din cuptor și reduceți temperatura la 300 F.
În timp ce coaja se coace, împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-o cratiță medie grea, cu vârful unui cuțit.
Adăugați păstăi în cratiță cu smântână și lapte.
Se încălzește la foc mediu până se încălzește, apoi se lasă să se absoarbă la foc 30 de minute.
Se amestecă gălbenușurile, oul întreg, 6 linguri de zahăr și sarea într-o cană de măsurare cu un litru, apoi se amestecă în amestecul de smântână până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine înapoi în cupa de măsurare.
Puneți coaja de tartă (în tigaie) într-o tigaie cu 4 fețe. Puneți în cuptor, apoi turnați cremă în coajă.
Coaceți până când este doar setat, dar încă ușor clătinat în centru, 30 până la 35 de minute (crema va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Scoateți tarta din tava de foi și răciți pe un raft 30 de minute.
Scoateți partea de tigaie și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră mai mult.
Chiar înainte de servire, presărați restul de 2 linguri de zahăr uniform deasupra tartei. Mutați flacăra suflantei uniform înainte și înapoi chiar deasupra tartă, evitând crusta, până când zahărul este caramelizat și ușor rumenit.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
* Aluatul poate fi răcit 1 săptămână.* Tarta, fără blat caramelizat, poate fi făcută cu 1 zi înainte, apoi răcită (acoperită slab odată rece). Ștergeți ușor orice umiditate de pe suprafață înainte de caramelizare.