Tarta Cu Crema De Zahar Ars

Tarta Cu Crema De Zahar Ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cr. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 399 calorii. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, zahăr, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Cremă Turbinado, Caise tarta cu crema de zahar ars, și Piersici Tarta Cu Crema De Zahar Ars.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare (sau pulsați într-un robot de bucătărie). Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau puls) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați 3 linguri de apă și amestecați în făină (sau puls) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
3
Strângeți ușor o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, adăugați apă, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) după fiecare adăugare. Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 8 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci. Puneți aluatul în tava de tartă și pliați consola spre interior pentru a întări partea. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
7
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu pergament sau folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți până când marginea este aurie palidă și partea este setată, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați cu grijă greutățile și pergamentul și coaceți coaja până la aur, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți coaja de tartă din cuptor și reduceți temperatura la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
În timp ce coaja se coace, împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-o cratiță medie grea, cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
2
Adăugați păstăi în cratiță cu smântână și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se încălzește la foc mediu până se încălzește, apoi se lasă să se absoarbă la foc 30 de minute.
4
Se amestecă gălbenușurile, oul întreg, 6 linguri de zahăr și sarea într-o cană de măsurare cu un litru, apoi se amestecă în amestecul de smântână până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine înapoi în cupa de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
BatetiBateti
5
Puneți coaja de tartă (în tigaie) într-o tigaie cu 4 fețe. Puneți în cuptor, apoi turnați cremă în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Coaceți până când este doar setat, dar încă ușor clătinat în centru, 30 până la 35 de minute (crema va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți tarta din tava de foi și răciți pe un raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți partea de tigaie și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Chiar înainte de servire, presărați restul de 2 linguri de zahăr uniform deasupra tartei. Mutați flacăra suflantei uniform înainte și înapoi chiar deasupra tartă, evitând crusta, până când zahărul este caramelizat și ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
1
* Aluatul poate fi răcit 1 săptămână.* Tarta, fără blat caramelizat, poate fi făcută cu 1 zi înainte, apoi răcită (acoperită slab odată rece). Ștergeți ușor orice umiditate de pe suprafață înainte de caramelizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista