Meyer Lemon Curd Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare, nuci de macadamia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 52 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Caș De Lămâie Meyer, Meyer Lemon Curd, și Meyer Lemon Curd pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Cu procesorul pornit, stropiți 3 linguri de unt topit prin jgheabul alimentar și procesați până la amestecare. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și în sus a unei tigaie metalică de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Formă Tartă
3
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până la prăjit. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
4
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1/2 cană de zahăr granulat, amidon de porumb și o picătură de sare într-o cratiță medie grea, amestecând cu un tel. Se amestecă sucul de lămâie și gălbenușurile de ou; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 minut sau până când este ușor gros, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
5
Se ia de pe foc; se adaugă 2 linguri de unt și coajă, amestecând ușor până se topește untul. Puneți amestecul într-un castron mediu; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați folie de plastic direct pe suprafața cașului de lămâie și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte (amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
8
Puneți coaja uniform în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Așezați 3 albușuri de ou și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Combinați 1/4 cană zahăr granulat și 1/4 cană apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru Inregistreaza 23
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
11
Se toarnă siropul fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sirop
12
Întindeți bezea peste tartă. Se fierbe 30 de secunde sau până se rumenesc ușor.