Tarta cu caș de lămâie cu ulei de măsline
Tarta cu caș de lămâie cu ulei de măsline ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 348 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ouă plus gălbenușuri, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie, Ulei De Măsline Lemon Curd, și Tort cu ulei de măsline cu caș de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Pulsați migdalele cu făină, zahăr și sare de mare până la o pulbere fină într-un robot de bucătărie.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Se adaugă gălbenușul și uleiul și se pulsează până se încorporează și se formează un aluat foarte moale.
Întindeți aluatul uniform pe partea de jos și în sus a tigaiei cu spatula offset. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Coaceți coaja până se rumenesc peste tot, aproximativ 13 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
Radeți suficientă coajă din lămâi pentru a măsura 1 lingură, apoi stoarceți 3/4 cană suc din lămâi.
Bateți împreună coaja și sucul de lămâie, zahărul, amidonul de porumb, ouăle întregi și gălbenușurile într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe, se bate, 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și uleiul până se omogenizează.
Se toarnă cașul de lămâie în coaja răcită și se răcește până se fixează, cel puțin 2 ore.
* Coaja de tartă poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită slab, la temperatura camerei.•* Tarta asamblată poate fi răcită până la 4 ore.