Tarta Condimentată Cu Afine Și Pere

Tarta Condimentată Cu Afine Și Pere
Tarta condimentată cu afine-pere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 697 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, zahăr pudră, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Condimentată Cu Afine Și Pere, Tartă cu Caramel și pere condimentată cu vanilie, și Tarta Cu Pere Și Migdale Cu Cremă Condimentată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de fistic și 1/3 cană de zahăr în procesor și amestecați până când fisticul este tocat. Faceți înainte se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
ZahărZahăr
1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt; pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață; pulsați până când amestecul începe să se aglomereze, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă este uscat. Aduna în minge; aplatiza în disc. Se înfășoară în plastic și se răcește peste noapte. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Trim consola la 3/4 inch. Îndoiți și apăsați, formând laturi duble groase și apăsând 1/4 inch deasupra laturilor pan. Pierce peste tot cu furculiță. Se răcește 30 de minute, apoi se îngheață 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
6
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți crusta până la aur, piercing cu furculiță dacă bule de crustă, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe raft. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu folie; a se păstra la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o tigaie mare; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu cuțitul, rotind ocazional, 15 până la 20 de minute, în funcție de maturitate. Folosind lingura cu fante, transferați perele în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CuțitCuțit
3
Adăugați afine în lichid în tigaie; fierbeți până când fructele de pădure încep să se înmoaie, dar rămân intacte, aproximativ 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați afine pe farfurie într-un singur strat. Capac; se răcește cel puțin 3 ore. Se fierbe lichidul de braconaj în tigaie până se reduce la 1 1/4 căni, amestecând des, aproximativ 10 minute. Faceți înainte pere, afine și sirop pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece. Aduceți siropul la temperatura camerei; bateți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
PerePere
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BatetiBateti
4
Scurgeți perele pe prosoape de hârtie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Periați fundul crustei cu 2 linguri de sirop de braconaj; presărați zahăr fistic peste. Începând de la marginile exterioare ale crustei, aranjați perele îndeaproape în modelul starburst cu capetele tulpinii spre centru. Aranjați perele rămase în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
Starburst BomboaneStarburst Bomboane
SiropSirop
PerePere
ZahărZahăr
6
Periați ușor perele cu puțin sirop. Aruncați afine cu 1 lingură de sirop; împrăștiați peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
PerePere
SiropSirop
7
Se presară cu 1 lingură de fistic tocat. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
8
Lăsați să stea la temperatura camerei.
9
Serviți Tarta cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista