Tarta Bakewell
Tarta Bakewell este o fără lactate și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână gem de huckleberry, ouă, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Bakewell, Tarta Bakewell, și Tartă Bakewell mai ușoară.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cernem împreună făina și sarea. Folosind un cuțit, amestecați aproximativ 1 cană de apă. Continuați să amestecați până când aluatul începe să se unească, dar este încă strâns și aglomerat. Amestecați mai multă apă după cum este necesar (probabil veți folosi aproximativ 1 3/4 căni în total), până când aluatul este neted și se adună într-o formă asemănătoare unei bile.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și, folosind un sucitor, rotiți-l într-un dreptunghi lung, gros de 1/2 inch. Aranjați tot untul în centrul aluatului, 2 bețișoare deasupra a 2 bețișoare, astfel încât untul să împartă dreptunghiul de aluat în jumătate. Îndoiți un capăt lung al aluatului peste unt, apoi pliați celălalt capăt lung deasupra, ca și cum ați plia o scrisoare de afaceri. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 10 minute. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată și rotiți-l într-un dreptunghi lung, gros de 1/2 inch. Îndoiți un capăt lung al aluatului spre centru, apoi pliați celălalt capăt lung deasupra. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 10 minute. Repetați acest pas încă 1 timp, astfel încât aluatul să fie rulat, pliat și refrigerat în total de 3 ori. Faceți înainte: aluatul foietaj poate fi preparat în prealabil și refrigerat, învelit într-un strat dublu de folie de plastic, până la 3 zile. De asemenea, poate fi înghețat până la 3 luni.
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 325 de F. F. Unt o farfurie de plăcintă de 8 inci.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul foietaj într-un cerc gros de 1/4 inci cu diametrul de aproximativ 12 inci. Introduceți aluatul în placa de plăcintă pregătită, îndepărtați orice exces de aluat și rezervați excesul pentru o altă utilizare. Dacă doriți, folosiți o furculiță pentru a sertiza marginea tartei. Folosind o furculiță, înțepați fundul și părțile laterale ale cojii de tartă peste tot, apoi răciți 15 minute.
Tapetați coaja de tartă cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată, apoi coaceți până când patiseria este setată și aurie palidă de-a lungul marginii, aproximativ 15 minute.
Îndepărtați greutățile sau fasolea și hârtia pergament, apoi periați ușor fundul și părțile laterale ale cojii de tartă cu albușul de ou și gătiți încă 5 minute.
Scoateți tarta din cuptor și întindeți gemul uniform pe fund. Se lasă deoparte să se răcească.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul și bateți până la culoare deschisă, pufoasă și palidă, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind vasul după cum este necesar, aproximativ 2 minute în total. Folosind o spatulă, pliați ușor făina.
Se toarnă aluatul pe gemul din coaja de tartă răcită și se netezește blatul.
Coaceți până când tarta este aurie și setată, 40 până la 45 de minute.
Transferați tarta în raft pentru a se răci și serviți cald sau la temperatura camerei.