Tarhon și pui de migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de tarhon și migdale. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 288 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită piept de pui, migdale măcinate, tarhon și pătrunjel. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole Verde Tarhon-Migdale, Piept de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale, și Tartele cu aromă de tarhon de afine sălbatice, ulei de migdale crustă dulce.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Se usucă fiecare piept de pui cu hârtie de bucătărie. Faceți trei fante pe lungime în partea superioară a fiecărui sân, tăind la jumătatea cărnii.
Se unge untul cu ierburile până se omogenizează, apoi se amestecă migdalele și un vârf de sare. Împărțiți în 4 părți egale și întindeți o porție în fantele din fiecare sân. Apăsați ușor carnea împreună pentru a reforma forma.
Înfășurați bine prosciutto în jurul fiecărui sân, suprapunând capetele (nu ar trebui să aveți nevoie de bețișoare de cocktail pentru a-l asigura).
Așezați coletele într-un vas pentru cuptor cu ulei și acoperiți ușor cu o bucată de hârtie sau folie rezistentă la grăsime cu unt. (Pieptul de pui poate fi păstrat astfel la frigider timp de 2-8 ore, dar lăsați-l să ajungă la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de gătit.)
Coaceți puiul timp de 20 de minute, îndepărtând hârtia sau folia de unt în ultimele 5 minute.
Scoateți vasul din cuptor și lăsați puiul să se răcească timp de 5 minute, apoi transferați pe farfurii individuale și lingurați peste untul topit care s-a adunat în fundul vasului. Împrăștiați cu tarhon suplimentar și niște piper proaspăt măcinat.