Tarhon și pui de migdale

Tarhon și pui de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de tarhon și migdale. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 288 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită piept de pui, migdale măcinate, tarhon și pătrunjel. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole Verde Tarhon-Migdale, Piept de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale, și Tartele cu aromă de tarhon de afine sălbatice, ulei de migdale crustă dulce.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se usucă fiecare piept de pui cu hârtie de bucătărie. Faceți trei fante pe lungime în partea superioară a fiecărui sân, tăind la jumătatea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se unge untul cu ierburile până se omogenizează, apoi se amestecă migdalele și un vârf de sare. Împărțiți în 4 părți egale și întindeți o porție în fantele din fiecare sân. Apăsați ușor carnea împreună pentru a reforma forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Înfășurați bine prosciutto în jurul fiecărui sân, suprapunând capetele (nu ar trebui să aveți nevoie de bețișoare de cocktail pentru a-l asigura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De CocktailBatoane De Cocktail
5
Așezați coletele într-un vas pentru cuptor cu ulei și acoperiți ușor cu o bucată de hârtie sau folie rezistentă la grăsime cu unt. (Pieptul de pui poate fi păstrat astfel la frigider timp de 2-8 ore, dar lăsați-l să ajungă la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți puiul timp de 20 de minute, îndepărtând hârtia sau folia de unt în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Scoateți vasul din cuptor și lăsați puiul să se răcească timp de 5 minute, apoi transferați pe farfurii individuale și lingurați peste untul topit care s-a adunat în fundul vasului. Împrăștiați cu tarhon suplimentar și niște piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista