Tarhon-Supă De Curcan

Tarhon-Supă De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de tarhon-curcan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 533 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,64 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați orz de gătit rapid, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 94%. Încercați Supă De Curcan Cu Tarhon, Supă De Tăiței De Curcan-Tarhon, și Torturi De Curcan Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați curcan măcinat; gătiți și amestecați până când curcanul s-a sfărâmat și a început să se rumenească, 3 până la 4 minute. Amestecați ceapa și ardeiul verde și continuați să gătiți până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă tarhonul, morcovii și cartofii roșii. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când cartofii se înmoaie, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi amestecă orzul. Continuați să fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
OrzOrz
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista